2015. november 19. csütörtök

Sarkadi Kiss János a “Sóska, sültkrumpli” című darabról mesélt nekünk

Sarkadi Kiss János a “Sóska, sültkrumpli” című darabról mesélt nekünk

November 27-én kerül bemutatásra a Szivárvány Kultúrpalotában a “Sóska, sültkrumpli” című előadás, és ennek apropóján beszélgettünk egyet Sarkadi Kiss Jánossal.

Gálosi GergelyÜdvözöllek János. Örülök, hogy ráértél két próba között és tudunk beszélgetni egy kicsit a Sóska, sültkrumpli c. darabról, ami november 27-én kerül bemutatásra a Szivárvány Kultúrpalotában. Te kit alakítasz benne?
Sarkadi Kiss János: Ebben az előadásban Lacikám-at alakítom, aki egy jól menő vállalkozó, kissé metroszexuális, de ami a legfontosabb profi futballbíró aki fel akar kerülni az nb1-be. Ezért nagyon sokat tesz, diétázik, sportol és szakirodalmat tanulmányoz.sarkadi_kiss_jános

Gálosi Gergely: Most, hogy Magyar válogatott kijutott az EB-re, külön kellemes bemutató lesz, hiszen adott is a foci, mint alap téma.
Sarkadi Kiss János: Valóban lesz egy plusz töltete, de ettől csak még izgalmasabb lesz!

Gálosi GergelyA foci mellett még mi az ami meghatározó témai elem a darabban?
Sarkadi Kiss János: Van két partjelzőm ,akik közül az egyiknek elszerettem a nőjét, a másik pedig meg van győződve arról, hogy miattam lett visszaminősítve partjelzőnek, bíróból. Tehát a feszültség adott, van egy meccsnyi időnk feloldani.

Gálosi GergelyArról amit eddig elárultál, az alapján nekem egy vígjáték körvonalazódik. Tekinthetjük annak?
Sarkadi Kiss János: Mindenképpen, hiszen a szituációk és maga az írás is – bár tartalmaz mélyenszántó gondolatokat is – inkább erre hajaz.

Gálosi GergelyGyakorlatilag a Portugál c. előadás írójának/rendezőjének munkája a Sóska, sültkrumpli is, tehát szintén egy nagyszerű színpadi művel lesz dolga nézőknek, illetve a szereposztás is kiváló, ahogy elnézem.
Sarkadi Kiss János: Reméljük hasonló sikerrel és előadásszámmal játsszuk majd, mint a Portugál-t!

Gálosi Gergely: Köszönöm a beszélgetést és telt házat kívánok!
Sarkadi Kiss János
: Köszönöm!

Anélkül, hogy Jánossal jelenetről-jelentre átbeszéltem volna a darabot, nekem egy szerelmi háromszöggel, focival, ezekhez tartozó humorral és témai elemekkel megáldott kellemes vígjátéknak tűnik előzetesen, így mindenkinek csak javasolni merem, hogy tekintse meg a bemutató napján.

Sóska_Sültkkrumpli_ Sóska_Sültkkrumpli_2

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .