2018. december 18. kedd

Délity mézválogatás karácsonyra – finomat és egészségeset a fa alá

Délity mézválogatás karácsonyra – finomat és egészségeset a fa alá

Mi sem kellemesebb, mint amikor az ember az ünnepi időszakban, nyugalomban egy kellemes mézes teát iszogatva vagy éppen süteményt majszol el. A méz ezek mellett önmagában fogyasztva is remek egészségmegőrző szereppel bír, így ilyenkor duplán remek ötlet feltankolni az otthoni készleteket. A Délity családi méhészet ebben segít – hiszen a szép csomagolással egyben pompás ajándékká is válhatnak a családtagok számára.

Délity mézválogatás karácsonyra

Délity mézválogatás karácsonyra

“A dobozokba a legfinomabb mézeket válogattuk össze, mint az egyedülálló és klasszikus akácméz (ami Hungaricum) hársméz (köhögésre, megfázásra – télen népszerű méz), repce, galagonya, selyemfű és erdei mézharmat.” – Délity Kitti

Délity mézválogatás karácsonyra

Délity mézválogatás karácsonyra

A doboz 4 x 60g-os mézet tartalmaz.

A mézeket a Börze . Kávéház . Étteremben és a másik boltban találjátok a polcokon, illetve december 23-án a WAMP-on is elérhető lesz a Délity méz.

A mézeket mindkettő üzletben meg is tudják kóstolni egyébként, ha vásárolni szeretnének – akár más méretekben is megtalálhatóak. Ha valaki nagyon a végére hagyná az ajándék beszerzést akkor december 23-án a Wamp-on személyesen össze is állíthatja az általa kiválasztott mézekből az ajándékcsomagot!

További gasztronómiai programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is!
Köszönjük!

(Fotók: Zsuzsi Slezak fotográfus)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .