2015. május 4. hétfő

Borász a Teraszon – A Somlói Cuvée-k – Kis Tamással

Borász a Teraszon – A Somlói Cuvée-k – Kis Tamással
somlo_borasz_a_teraszon_kis_tamas
“A Somlói Borok Boltjának immáron harmadik éve zajló nyáresti borkóstoló – programsorozata. Somlói borászok felváltva vállalják hogy bemutatnak egy-egy fajtát vagy pincészetet egy kötetlen, körbeülős-beszélgetős-lazázós borkóstoló keretében. Mindez egy gyönyörű kilátással rendelkező teraszon, a Somló-hegy déli oldalában, májustól augusztus végéig.

Idén tematizálunk – május 16-án a somlai cuvée lesz terítéken. Merthogy szerintünk nem tudják elegen, hogy az eredeti “somlai” mindig cuvée volt – régen nem szüreteltek fajtánként, a hegyen termő összes szőlőt egybe szedték és erjesztették ki.Kis Tamás első somlói területéről, pont ilyen nagyon régi vegyes ültetvényről kapjuk immáron harmadik éve a pince zászlósborát, a többszörös díjnyertes Somlói Vándort. Tamás a kostolón sajátja mellett a boltban található más borászatok házasításait is bemutatja majd.

Helyszín: Somlói Borok Boltja, Somlóvásárhely, Somló Hegy HRSZ 1321.
A rendezvény belépődíjas és előre kell rá regisztrálni e-mailen vagy telefonon : info@somloi.hu, +36 30 3388993.
Kezdés: 18:00 óra
Összesen 38 embert tudunk leültetni, a jelentkezéseket beérkezési sorrendben jegyezzük.
A belépődíj ára 5500 Ft/fő, amely a 8 soros kóstoló tételein belül korlátlan borfogyasztást, és egy hidegtálas vacsorát tartalmaz.”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .