2011. augusztus 6. szombat

Kaposvári Kerékpáros Hétvége ötlete

Kedves Bringások!

Elég hosszú ideje a kaposvári bringások kénytelenek mindenféle számukra szervezett program nélkül tekeregni. Csupán pár baráti társaság verődik össze, esetleg 1-1 régi túracsoport indul neki a megye dombjainak. Ezekről vagy hallunk, tudunk is valamit, vagy rosszabbik esetben nem.
Hol vannak már a jó kis CriticalMass-ek? Amatőr monti versenyek, kicsiknek, nagyoknak?
Az utóbbi időben egyre több megkeresés érkezett az ISK felé ezen ügyekben, így némi közvélemény kutatásra adtuk a fejünket jelen cikk formájában. Összegyűjtöttünk pár kérdést, amit kommentben megválaszolhatnátok és lehetőségeink szerint ezekhez igazítjuk az I. Kaposvári Kerékpáros Hétvégét!
A kérdések:
1. Merre menjen a CriticalMass útvonala?
2. Legyen-e a CM-en: Legszebb kerékpár, Legszebb kerékpáros és Egy helyben álló verseny?
3. Legyen Amatőr MTB verseny a város szélén (kicsiknek, nagyoknak, amatőr és profi kategóriákra bontva)?
4. Október első hétvégéjén legyen, vagy inkább az eredeti CM időpontban (bár ebben az esetben ütközni fog több más programmal)?
5. A szokásos triál bemutatót/versenyt megtartsuk-e?
6. Újdonságként tartsunk-e egy időfutam (egyenkénti indítású) versenyt? Akár óvodás korú gyerekektől, egészen az abszolút szeniorokig. Ha igen, akkor hol?
7. Milyen egyéb kiegészítő rendezvények legyen még?

Előre is köszönjük a hozzászólásokat. Arra kérjük a válaszadókat, hogy kérdések sorszámát majd tüntessék fel a könnyebb átláthatóság kedvéért. Minden kerekező véleményére kíváncsiak vagyunk és természetesen sok szeretettel várunk is a rendezvényre!

Üdvözlettel:
az ISK csapata

Comments

One thought on “Kaposvári Kerékpáros Hétvége ötlete
  1. Gálosi Gergely

    A 6. ponton az eredetihez képest változtattam! Mivel a Critérium versenyen a nagyon kicsiknek nehezebb a rendezés, így cserélődött időfutam. Legalább az ovisok is odaállhatnak 🙂
    GG

     
    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .