2016. november 10. csütörtök

Cloud 9+: ’Best Tragedy’ – itt az új klip!

Cloud 9+: ’Best Tragedy’ – itt az új klip!

Hazánk egyik legprogresszívebb csapata, a Cloud 9+ új dallal és a hozzá forgatott klippel kedveskedik a rajongóknak. A ’Best Tragedy’ már a jövő év márciusára tervezett új album előfutára.

A ’Best Tragedy’ jól hozza azt a stílust, amiért megszerettük a Cloud 9+ zenekart. A fiatal zenészekből álló csapat ezúttal is jó ízléssel vegyíti az élő hangszeres rock/ hip-hop zenét az elektronikus drum’n’bass / dubstep stílusokkal. Mindemellett ismét sikerült egy intelligens angol szövegezésű fülbemászó dalt írni, amely jól kiegészíti a keményebb, tagoltabb ritmusokat. Hétköznapokon és a bulikon is energiabombaként felhasználható muzsika!cloud_9_best_tragedy

A klip az új próbatermünkben forgott, egyszerű, letisztult. Szerettünk volna betekintést adni abba a hangulatba, ahogyan a hétköznapokon zenélünk együtt. A videót egy jó barátunkkal, Szin Róberttel készítettünk. Ő volt az operatőr és a vágó is egyben, ezúttal is köszönjük a munkáját!” – fejti ki Tóth Bertalan, a csapat dalszerző, gitárosa.

A ’Best Tragedy’-t először a Barba Negrában hallgathatjuk meg élőben november 11-én!

Klip linkje: https://www.youtube.com/watch?v=elqI09N5hhE

További infók: http://cloud9plus.hu/https://www.facebook.com/cloud9plus/

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .