2017. december 18. hétfő

Szinnyai Dóri és Kafkaz a Gödörben!

Szinnyai Dóri és Kafkaz a Gödörben!

A karácsonyt megelőző időszak mindenkinek rohanással telik, mindenki arra vágyik, hogy lelassuljanak végre a hétköznapok, de az ember mindig talál valamit, ami eltéríti a figyelmét.
December 19-én a kicsit megállhattok és kifújhatjátok magatokat a Gödörben, ahol a szinnyaidóri és a Kafkaz ad közös koncertet. Dóriék már nagyon várják az estét: teljes létszámmal áll majd a színpadon a zenekar, lesznek dalok az augusztus végén megjelent Csak lélegezz albumról, de új, még sehol nem játszott számok is felcsendülnek majd. Az ismerős és ismeretlen dallamok mellett a zenekar még vizuális meglepetéssel is készül a Nektek!

Szinnyai Dóri és Kafkaz a Gödörben!

Szinnyai Dóri és Kafkaz a Gödörben!

Az este másik fellépője Kardos Horváth János, akinek máig saját “formációja” az, amikor egyedül vagy zenekaros verzióban, azaz Kafkaz-ként adja elő több tucat dalból álló repertoárját. Kedd este billentyűvel és dobbal kiegészülve (és természetesen Jánossal és gitárjával) lépnek színpadra.
Gyertek el és szakadjatok ki a hétköznapokból december 19-én, a Gödörben a szinnyaidóri és a Kafkaz dalaival!

Hol? Gödör Klub, Bp. Király u. 8-10.
Mikor? 2017. december 19., 20:00

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .