2021. június 21. hétfő

Vegan Weekend Marketen jártunk

A mostani hétvége egyik fő programja a piac kedvelők közt a Vegan Weekend Market volt, az Allee-nál – mi is itt jártunk.
A teljes sétány hosszában találkozhattunk a kiállítókkal – ez a látvány önmagában feledtette 30 feletti hőmérsékletet.

Aki járt már ilyen piacon, az nagyon jól tudja, hogy nem csak vegánoknak szól. Rengeteg olyan termék van, amire elsőre nem is gondolnánk, mint vegán dolog.
Például a sör, a borok egy része.
Vagy épp különféle textil csodák, lakásfelszerelések, amik a napjainkat segíthetik az életben.
Ezek mellett természetes kozmetikumok egész sora vár minden érdeklődőt.
Az édesszájúaknak is bőségesen van miből választaniuk ilyenkor.

Teljes fotós beszámoló a Vegan Weekend Market eseményről (39 kép) IDE kattintva érhető el.

Jómagam nem vagyok vegán, csupán kevés (de minőségi) húst fogyasztó, viszont lehetőség szerint minél több valóban érett, természetes növényt (ételt) építek be az étrendembe. Ebből kifolyólag bárkinek merem ajánlani a piacot, hiszen hetekre előre be lehet vásárolni, vagy csupán egy jót sütizni – kinek mire van épp igénye. Vagyis, ne hagyja ki senki se a következő Vegan Weekend Market eseményt.

A mostani 2 napos eseményen ami nekem legjobban tetszett? Elsőre a Lam Son Life, vietnámi hideg kávéja. Folyadék pótlás elősegítésére a Levendulás Élet (gyógynövényes) szörpjei a nyerők. A nagy meleg és a rengeteg munka mellett a RINATURE gyógyító/pihentető párnácskái az egyik legjobb gyógyír. Azoknak, akik immunrendszert erősítenének, ők a Tetragenom standját látogassák meg. A legnagyobb (új) kedvencem pedig a Menő Jövő csomagolásmentes és környezetbarát megoldásokat kínáló standja. A már említett sütikért érdemes korán érkezni a Vegan Sweet standjához, illetve aszalt gyümölcsös bonbonokért a Nuts N Fruitnál sorba állni.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Kép: Sportkult/Gasztrokult, Gálosi Gergely

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .