2011. június 25. szombat

Forte Brass Band

Kedves ismerősöm is köztük zenél, így egy fotókiállításra eljöttek bemutatkozni. Azóta is szívesen látjuk őket bárhol, bármikor.

Stílus:
komolyzenétől a mulatósig terjed mivel rézfúvós bandáról van szó, de természetesen egy adott fellépés repertoárját a közönségtől ész alkalomtól tesszük függővé.
Tagok:
– Horváth Tamás – Trombita
– Horváth Péter – Trombita2
– Horváth András – Kürt
– Brüchner Márton – Harsona
– Takács Róbert – Tuba
– Zachariás Ádám – Dob

Történetük:
2009 őszén alakult az együttes, először csak saját maguk szórakoztatására, amiből aztán eleinte lett egy-két fellépés főként falunapokon. Ekkor még a felállás más volt és a repertoár is szűkös. 2010 telén kereste meg az együttest Horváth László azzal az ötlettel, hogy közös erővel magasabb szintre emelje a zenekart. Ekkor állandósult a taglétszám és a felállás, és ezt követően kezdett bővülni a repertoár és növekedni a fellépések száma. 2011 tavaszán csatlakozott a Forte Brass Band a Nagyberki Rockszínkörhöz, ami szintén előrelépést biztosított.
Hol találod meg őket: Minden kedden és csütörtökön 15:00-tól 17:00-ig Kaposváron a Dombóvári úton a P21-el szemben lévő volt iroda épületben próbálunk.
Hol hallhatod őket:
Kaposváron és környékén. A következő nagyobb horderejű fellépés Nagyberkiben lesz Július 9-én 20:00-tól a Szász Endre Általános Iskolában, ahol a Zenekar egy bál hangulatáról gondoskodik.
Elérhetőségek:
Mivel facebook oldala még nincs az együttesnek ezért a fortebrassband@gmail.com-on, vagy a +3630/39-00-510-es telefonszámon érheted el Őket.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .