2011. augusztus 6. szombat

A “400!” fotótárlat részvevője: Mislai Fanni

A “400!” fotótárlat egyik részvevője mesél egy kicsit magáról…
Mislai Fanni: A nevem Mislai Fanni. 17 éve létezem. Kaposváron születtem.Hogy mit csinálok a nagyvilágban, hát egyenlőre tanulok a Munkácsy Mihály Gimnáziumba, de szeretnék majd tovább tanulni, elég nagy valószínűséggel Pesten.
Gálosi Gergely: Mikor kezdtél el fotózni?
Mislai Fanni: 2-3 éve kezdtem el fényképezni az elején még különtanárhoz (egy fényképészhez) is eljártam, hogy sok mindent elsajátítsak a fényképezés elméleti és gyakorlati fortélyairól, de ez valami oknál fogva abbamaradt és csak igen ritkán fotóztam.
Gálosi Gergely: És miért kezdtél fotózni?
Mislai Fanni: Magát az okát nem tudom miért kezdtem el, egyszerűen megfogott az hogy megörökíthetem a szép,érdekes, akár durva dolgokat ha épp kedvem támad.
Gálosi Gergely: Mik a kedvenc témáid?
Mislai Fanni: Kedvenc témám talán nincs is de a természetfotókért annyira nem rajongok, ha későbbiekben esetleg másodállásként foglalkoznék fotográfiával akkor a modell és az extrém sport fotózás vonz leginkább.
Gálosi Gergely: Hogyan csatlakoztál a “400!” fotótárlatához?
Mislai Fanni: A „400!”-ról Te szóltál és elég jó ötletnek tartottam hogy csatlakozzak.
Gálosi Gergely: Mi a véleményed a kezdeményezésről?
Mislai Fanni: A kezdeményezés nagyon sok lehetőséget kínál kibontakozni a fiatal tehetségeknek és talán elindít minket egy nagyobb cél irányába. Szerintem több ilyen jellegű kiállítást kéne rendezni hisz ez a hír most több helyre is eljut és más tehetségeknek is felnyitja a szemét.
Gálosi Gergely: Hogyan képzeled el fotós “jövődet”?
Mislai Fanni: A fotós jövőmről komolyabban is gondolkodtam eleinte, de inkább ahogy már említettem hobbiként vagy másodállásként szeretnék ezzel foglalkozni. Ennyi lenne nagyjából.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .