2011. november 17. csütörtök

Egykerós tábor

Pár évvel ezelőtt Tavasszal és Ősszel is volt egykerekűs tábor, 2009 Húsvét óta azonban ilyen formában sajnos nem találkoztunk.. Jó ideje tervezzük, hogy újra útnak indítjuk ezt a hagyományt, de eddig csak tervezgettük; most viszont végre valóság lesz, elsőnek itt a decemberi tábor!

Helyszín: Hangár.
Nem, nem a régi budapesti skateparkról van szó, hanem a vadonat újonnan, Kiskunhalason berendezett, több mint 400m2 extrém területről (triálpálya, flat-hely, magasugró-rész, skatepark).

Időpont: December 2-4.
Közös utazás időpontjai:
– Oda: Dec. 2. Péntek 14.53, Nyugati pályaudvar, Találkozó: 14.30, jegypénztáraknál (ez a tervezett indulás időpontja, ha sokaknak túl korai, akkor későbbi vonattal fogunk menni!)
– Vissza: Dec. 4. Vasárnap 17.25, Kiskunhalas
– Érkezés: 19.59, Budapest Keleti pályaudvar
Szállás:
Koleszos elhelyezés, Bernáth Lajos kollégium.
Étkezés: Reggeli + vacsora, a kollégiumban. (Ebédet nem foglal magában a tábor részvételi díja!)
Részvételi díj:
7000 Ft. (Szállás + étkezés + pályahasználat) vagy 4600 Ft. (Szállás + pályahasználat)
Jelentkezés: mark@almosttrio.com címen, November 27-ig!
Csak az emailen történt regisztrációt vesszünk hivatalosnak, a facebookos esemény-visszaigazolást nem! Arra kérünk benneteket, hogy csak akkor regisztráljatok emailen, ha biztosan tudtok jönni; illetve ha már regisztráltatok, de mégsem tudtok jönni, akkor értesítsetek bennünket Nov. 27-ig! Köszönjük!
Minden jelentkezésről küldünk visszaigazolást, ha 24 órán belül nem kapsz visszajelzést a jelentkezésed sikerességéről, akkor ismételten jelezd felénk!
Ha nem kértek étkezést, akkor írjátok meg az emailben!
Fontos: 18 év alattiaknak írásos szülői beleegyezés szükséges a táborhoz való részvételhez, ezt kérjük minden fiatalkorú résztvevő hozza magával!
Programok: Szombat este lesz a Bárkai Zsolt által kiírt videó verseny ’döntője’, aki videóval készül az kérjük hozza el magával valamilyen adathordozón!
Információ:
Fábián Márk

mark@almosttrio.com

+36 70 984 1004

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .