2012. február 23. csütörtök

Maniac Brass Band

Maniac Brass Band. Elsőre furának hangzott a neve, mert egy fúvós bandáról van szó, de ismerem a karmestert. Tudni kell róla, hogy mániákus zeneimádó! Vele beszélgettem a mai délutáni kávé mellett.

Gálosi Gergely:
Milyen stílust játszotok?
Molnár Dávid Zsolt: Ez egy fúvós banda, ami könnyűzenei és pop számokat ad elő.

Gálosi Gergely:
Kik a tagjaitok?
Molnár Dávid Zsolt: Nagyon sokan vagyunk. Minden sorrendet mellőzve a Trombitások: Demeter Boldizsár, Nagy László, Nagy Zsolt, Kovács Kornél, Bradánovics Bendegúz, Mátyás Péter, Bogdán Péter, a Tenorkürtösök: Viant Viktor, Ludvig Henrik, a Harsonások: Berecz Bálint, Turgel Ábrahám, a Tubások: Dénes Dominik, Nagy Zoltán az Ütősök: Szula Gergely, Terenyi Zsuzsanna és jómagam, mint a Karmester és a zenekar vezetője: Molnár Dávid Zsolt
Gálosi Gergely:
Mi a történetetek? Mi történt eddig veletek?
Molnár Dávid Zsolt:
Alakulásunk története egy távoli országban kezdődött. Pontosabban Németország, Hamburg, Bergerdorf. Mindez 2011. augusztus végén történt. Ott született meg az az elhatározás, hogy Kaposváron is legyen egy olyan együttes, amely megtudja mozgatni az összes korosztályból a hallgatókat tömegeit. Valamint, hogy megszerettessük az emberekkel a fúvószene örömeit. Ami nem csak komoly zenéből áll, hanem amint nálunk is hallhatják pop, illetve könnyű zenéből is.
Ezt követően rengeteg próbát tartottunk, majd elérkezett decemberben az első fellépés, a Munkácsyban a Lorántffy Zsuzsanna Református Iskola estjén. A próbát sikeresen abszolváltuk. Azóta jó pár koncertet és estet tudhatunk magunk mögött. Azóta is folyamatosan érkeztek a felkérések.
Gálosi Gergely: Hol talál meg Titeket a nagyérdemű?
Molnár Dávid Zsolt: Legegyszerűbben a facebook-os oldalunkon http://www.facebook.com/pages/Maniac-Brass-Band/202937026445933?sk=info illetve a maniacbrassband@gmail.com e-mail címen várjuk a kedves érdeklődőket.
Gálosi Gergely:
Hol hallhatnak meg Titeket?
Molnár Dávid Zsolt:
A facebook-on folyamatosan közzétesszük a legközelebbi fellépéseink idejét és helyét.
Gálosi Gergely: …és ha elakarják érni a bandát?
Molnár Dávid Zsolt: E-mail: maniacbrassband@gmail.com; telefonszám: 06-30/403-65-07

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .