2012. április 13. péntek

Roppantós és Strawberry Jam Band

A napokban a Facebook-om meghívói között egyre több szerepelt ezzel az ajánlással: Roppantós és Strawberry Jam Band, Kaposvár Városi Sportcsarnok. Az eseményt ajánló ismerőseim vagy zenészek, vagy táncosok, és ez sehogy sem stimmelt közösen. Hogy megkapjam a miértjeimre a választ, felkerestem Gelencsér Gábort, a Strawberry Jam Band egyik oszlopos tagját. Annyit elárulhatok, nem mindennapi ez a produkció!

Kele Dóri: Gábor, hogyan jött a Roppantós Táncegyüttessel való együttműködés ötlete?

Gelencsér Gábor: Volt egy koncertünk, a Jam Night sorozat legutóbbi állomása, ahova rengetegen eljöttek, többek között a Roppantós Táncegyüttes számos tagja. Ők kerestek fel minket azzal a szándékkal, hogy összehozzunk valami különlegeset, a sok megbeszélés után pedig megszületett az április 20.-i időpont. Meglepődtünk a felkérés hallatán, hiszen egy nagyon jó táncegyüttesről van szó.

Kele Dóri: Mire számítson a közönség? Eláruljátok, vagy inkább meglepetés maradjon?

Gelencsér Gábor: Természetesen nem szeretnék mindent elárulni, de azért annyit elmondhatok, hogy a fergeteges koncerthangulat ezen az eseményen is jelen lesz, sőt, annyival fokozzuk, hogy rengeteg új, látványos elemet építünk a koncertbe. Lesz játék, humor, tánc és show, egyszóval minden. Táncosokkal még sosem dolgoztunk, de ők itt most nem háttértáncosok, sokkal inkább főszereplők lesznek. Csakúgy, mint mi. Még az is lehet, hogy páran a zenekar tagjai közül is táncra perdülnek. 🙂

Kele Dóri: Hogyan készültök az eseményre? Együtt próbáltok a táncegyüttessel?

Gelencsér Gábor: Először külön próbáltunk, de egy rövidebb ideje már együtt, főleg hétvégente tudjuk egyeztetni.

Kele Dóri: A jövőben milyen koncerteket terveztek, és szeretnétek-e még ehhez hasonló együttműködést?

Gelencsér Gábor: Játszunk majd még Desedán, lesznek szabadtéri koncertjeink, júniusban több nagyvárosba is ellátogatunk, többek között Pécsre is. Igen, mindenképpen szeretnénk ezt a produkciót többször is a közönség elé tárni, hisszük, hogy lesz rá igény.

Kele Dóri: Mit gondolsz, melyik volt az eddigi legjobb fellépésetek?

Gelencsér Gábor: Szerintem az eddigi legjobb a Jam Night sorozat legutóbbi, a negyedik állomása és az Összefogás volt (egy jótékonysági célból rendezett esemény- a szerk.), nem tudnék hirtelen dönteni, mindegyik hatalmas élmény.
Mindkét koncertre nagyon sokan eljöttek, hatalmas élmény volt így színpadra állni. Ezért mindig érdemes játszani.

Kele Dóri: Köszönöm, most, hogy megismerhettétek a zenészek oldalát, hamarosan a táncosok felkészüléséről tudósítalak Benneteket.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .