2012. május 3. csütörtök

Kutyanap a Kaposvári Egyetemen

A Kaposvári Egyetemen rendezendő Kutyanapra invitálnánk mindenkit!
Amint azt Tóth Szandrától megtudtuk a rendezvény legfőbb célja, hogy a kutyatulajdonosok a szeretett ebeikkel összejöjjenek, velük együtt szórakozzanak egy egész napon át.
Az esemény alatti kitalált feladatok a kutya-gazda kapcsolatot erősítik, miközben mindenki jól érzi magát és egymást is szórakoztatják.
A rendezvény közcélú, mivel a bevételből a Kaposvári Egyetem kennelsorát fejlesztik a szervezők.
Íme a plakát is, amin minden információt megleltek.

Kutyanap

Comments

2 thoughts on “Kutyanap a Kaposvári Egyetemen
 1. Szaka Rita

  NEM az első kutyanap lesz Kaposváron, mivel Én is szerveztem vagy kettőt az elmúlt 2 évben..illetve előtte is volt körülbelül hatszor. Ezt az eseményt minden évben megszervezi az egyetem hallgatói önkormányzata által választott kennel felelős, már vagy nyolc éve. Gondoltam szólok, hogy így nem valami hiteles a leírás. :/

   
  Reply
  1. Gálosi Gergely

   Kedves Rita!
   A szervező által átadott információ alapján készült a cikk (és mivel eddig én nem hallottam ilyen rendezvényről, beleírtam, hogy az első) és nem jelezték kifogásukat a szöveg irányában.
   Természetesen ezen információ után a sort törlöm, és kérem, amennyiben továbbiakban bármikor rendezne, bátran jelezze, hogy arról is értesíthessük a város lakóit!

   Üdv:
   Gálosi Gergely

    
   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .