2012. július 3. kedd

KABIN Ifjúsági Fesztivál

Egy gyönyörű, fiatal hölggyel sikerült találkoznom. Majd beszélgettünk egy kellemeset. Hogy miről? Nem másról, mint a KABIN Ifjúsági Fesztiválról. A fiatal Óvári Gréti nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy a II. KABIN-t rendezi, szervezi a stábjával.
Következzen egy kis részlet a beszélgetésünkből.

Gálosi Gergely: Mit is takar a KABIN?
Óvári Gréti: A kaposvári Békevár Baptista Gyülekezet fiataljai 3 napos ifjúsági fesztivált szervez 2012. július 12-14-ig a kaposvári lakótelepi fiataloknak, az imaház melletti Béke parkban! Idén 2. alkalommal kerül megrendezésre.
Gálosi Gergely: Mi a célotok vele?
Óvári Gréti: Szeretnénk széles körben jókedvet szerezni. Olyan dolgokat megjeleníteni, amik a társadalom szempontjából is értéket jelentenek (bűnmegelőzés, egészségvédelem, egészséges párkapcsolatok, sport, stb…)
Gálosi Gergely: Kiknek szervezitek?
Óvári Gréti: A változatos délutáni programok között szinte minden korosztály talál olyan lehetőséget, ami érdekes lehet a számára, bár elsősorban a programok az ifjúsági korosztályt célozzák meg.
Gálosi Gergely: Elöljáróban elárulnád, hogy mik lesznek ezek a programok?
Óvári Gréti: A programok az alábbiak lesznek sport területén: röpi, foci, streetball, bmx, inline, zumba, mellett a koncertek: 5 tension, Offline Band. Tini program, 10-14 éves korúak számára: Egy perc és nyersz, Láthatatlan színház, Fotósarok, pihenősarok, Lánysarok, Srác bázis, Meghallgatlak sátor, Teaház. Ezeken kívül lesznek még Érdekes előadások: Szabadság – szerelem, Kell-e félni a haláltól?
Gálosi Gergely: Mit mondanál el még a rendezvényről?
Óvári Gréti: A Rendezvény INGYENES, kivéve a sportversenyek, ahol lesz nevezési díj! Jelentkezéseket erre az e-mail címre várjuk: kabin.fesztival@gmail.com címen! Eredetileg július 2-ig, azaz máig, de ki fogjuk tolni július 8-ig!

Egy kis promó videó: http://www.youtube.com/watch?v=k9yXDm5Au-0

Az eseményt eléred a facebookon: http://www.facebook.com/events/150658315064507/ CSATLAKOZZ TE IS!
Hamarosan folytatjuk Óvári Grétivel a beszélgetést és a KABIN bemutatását!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .