2012. július 5. csütörtök

KABIN Ifjúsági Fesztivál – Milyen programok várnak ránk?

A mai napon Óvári Grétivel folytatjuk a beszélgetést a KABIN Ifjúsági Fesztivál programjaival kapcsolatban.

Gálosi Gergely: Sportolóként elfogultan a sportokra kérdeznék rá elsőként. Melyik hol lesz, mikor és mik a jelentkezés feltételei? ÉS hol lehet jelentkezni?
Óvári Gréti: Három sportversenyt hirdettünk meg: Röplabda, Foci és Streetball.
Nézzük a részleteket: Röplabda: 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, mixcsapatokét. Ami azt jelenti min 2 lánynak kell benne lennie. Helyszíne a Béke parkban, szabadtéren.
A streeballnál lesz egyéni és csapatverseny is, ez 3 fős lesz. Emellett bemutatók, dobó-ügyességi verseny színesíti majd a programot. Játéktér a Toldi kültéri pályáján lesz.
Foci: 5+1 fős csapatok jelentkezhetnek.Helyszín a Toldi tornaterme!
A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk, JÚLIUS 8., éjfél.
Nevezési díj: 500 Ft/fő. A nevezéseket a kabin.fesztival@gmail.com címünkre várjuk!
Gálosi Gergely: Az inline és a zumba csak mint bemutató lesz, vagy ki is lehet próbálni?
Óvári Gréti: Az inline- bmx az verseny lesz, egyben bemutatóul is szolgál azok számára, akik nem nagyin ismerik ezt a két sportágat. Ide is várunk még nevezéseket ! Itt két kategóriát hirdettünk meg 16+, 16-.
A zumbát ki is lehet majd próbálni, emellett az Xl fittlesz jóvoltából további érdekes sportokat lehet majd kipróbálni mind nőknek, mind férfiaknak. Pl.: latin aerobik, súlyemelés…
Gálosi Gergely: Kicsit áttérnék arra a témára, ami nagyon sok fiatalt érdekelni szokott, a buli részére. Kik lesznek a fellépők és róluk mit érdemes tudni?
Óvári Gréti: Maga a fesztivál inkább értékek átadását célozza meg, mint sem az észvesztő bulizást.
Itt lesz a 5tension csütörtök este, a másik két napon pedig egy szentendrei csapat fog felelni a hangulatért. Természetesen többféle stílus fogja magát képviseltetni. A színpadon helyet kap egy break bemutató is majd.
Gálosi Gergely:
A tini programok esetében nem csak 10-14 évesek, hanem gondolom kicsit “idősebbek” is részt vehetnek. Mesélnél ezen programokról kicsit bővebben (kifejtenéd melyik mit takar)?
Óvári Gréti: A tini programok, tiniknek szólnak. Nyilván elképzelhető 1-2 év plusz- mínusz ,de erre felkészült a csapat. Elsősorban játékos foglalkozást kell elképzelni , megfűszerezve a korosztályt érintő témákkal. (pl barátság)
Fontos tudni,hogy ezek a foglalkozások az ősztől is rendszeresen folytatódnak majd a Békevár közösségi házban hetente egyszer.

A KABIN Ifjúsági Fesztiválról itt olvashatsz bővebben a sportkulton!
Egy kis promó videó: http://www.youtube.com/watch?v=k9yXDm5Au-0
Az eseményt eléred a facebookon: http://www.facebook.com/events/150658315064507/ CSATLAKOZZ TE IS!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .