2014. április 8. kedd

Oetl Netta Szerbiában

Gálosi Gergely: Szia Netta! Rég beszéltünk, de most, hogy újra versenyszezon van, remélem minden hétvégén! Merre jártál most?
Oetl Netta: Szia Igen, azóta minden hétvégén versenyen vagyok! 🙂 Szombaton Bonyhádon voltam szezonnyitón, majd vasárnap Szerbiában.

Időfutam rajt

Időfutam rajt (2013.)

Gálosi Gergely: Tehát szombaton és vasárnap is versenyeztél. Melyiket élvezted jobban?
Oetl Netta: A szerbiai versenyt jobban élveztem, talán azért, mert ott igazából sokkal jobb volt a versenyhangulat! És legfőképpen azért, mert ott jobban fel tudtam mérni az erőm a külföldi lányokhoz viszonyítva!

Gálosi Gergely: Szekszárdon mi történt?
Oetl Netta:  Bonyhádon nem igazan ment valamiért, a végén megállt a lábam, de csak meglett a 3. hely!

Gálosi Gergely: Novi Sadban már nem magyar rendezés volt, ott milyen versenyed volt?
Oetl Netta: Szombaton ugye Bonyhádon voltunk a szezon nyitó versenyen, és ott aludtunk. Onnan reggel 6-kor indultunk Novi Sadba, egy körpályás versenyre. Úgy készültem, hogy 11-kor rajtolunk, de közölték, hogy csak fél 1-kor, így egy ideig néztük a fiúk és a Nők versenyét. Nők között Epres Kornélia (Bikeexpress) nyert! U17-ben Istlstekker Zsolt nyerte (Szekszárdi KSE), 2. Dian Ábel lett (Bikeexpress) A nagyobb fiúk is jól szerepeltek. Nekünk lányoknak csak 2 kör volt, a körben volt egy 10%-os emelkedő, majd utána lankásabb szakasz. Az út zárás teljesen jó volt! Igaz a boly elé, amiben én voltam, pont kilépet egy nő, de még szerencsére időben kiabáltam rá és megállt. A versenyünk úgy végződött, hogy Karl Bianka másodikként, én pedig győztesként fejezhettem be. Szóval szerintem egy nagyon jó verseny volt és eredményes is, én személy szerint élveztem! 🙂

Gálosi Gergely: Gratulálok a hétvégi eredményeidhez és további sportsikereket!
Oetl Netta: Köszönöm és az érdeklődést is!:)

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .