2014. április 7. hétfő

Egy hétvége a MUGENRACE TEAM PROLOG életéből

Ez új logo

2014-ben

Gálosi Gergely: Üdvözöllek Titeket a versenyekkel tarkított hétvége után. Merre voltatok?
Mugenrace Team Prolog: Szombaton a Bonyhádi Szezonnyitó viadalon voltunk teljes csapattal, majd vasárnap kétfelé oszlottunk és a Kerékvár Békás Időfutamon, valamint a Velika nagrada Novog Sada Újvidéki Szerb kupa első versenyén vettünk részt.

Gálosi Gergely: Novi Sad nem igazán volt itthon hirdetve, hogy sikerült megtudnotok?
Mugenrace Team Prolog: Az internet világában ma már bárki mindent megtudhat, ha ismeri a környező országok szövetségeinek honlapjainak címét, ott minden információ megtalálható. Nálunk most új az országútis szövetség honlapja, de reméljük itt is hamarosan befejeződnek a munkálatok és a versenynaptár is hiteles információkkal fog szolgálni. Nekünk itt a délvidéken kézenfekvő, hogy a Szerb versenyeket fogjuk előtérbe hozni, mert azok vannak a legközelebb és a terep is megfelelő. S nem utolsó sorban segített még Szerb/Magyar csapattársunk Kasza Gabi is, melyikek azok a Szerb versenyek ahová érdemes elutazni. A jövő heti Banja Luka – Belgrád UCI versenyre remek felkészülés volt ez a két napos megmérettetés.

Gálosi Gergely: És milyen volt a verseny?
Mugenrace Team Prolog: Melyikre gondolsz? 🙂 Több dobogós helyet szereztünk, nemzetközi mezőnyben. Az nem rossz. Sőt.

Gálosi Gergely: Eredmények?
Mugenrace Team Prolog: Szezonyitó Bonyhád: Elit:2. Hemmert János, U23: 4. Varga Péter, Amatőr: 1. Havas Péter.

Bonyhádi szezonnyitó 2014. - Elit 2. hely - Hemmert János

Bonyhádi szezonnyitó 2014. – Elit 2. hely – Hemmert János

Bonyhádi szezonnyitón 2014. - Havas Péter, Amatőr 1. hely

Bonyhádi szezonnyitón 2014. – Havas Péter, Amatőr 1. hely

BVKK Kerékvár-BÉKÁS Időfutam Budapest Bajnokság: Master: 2. Havas Péter, El.2: 4. Nagy Bulcsú, W Elit: 6. Gallya Noémi.

BÉKÁS Időfutam Budapest Bajnokság 2014. Master 2. hely - Havas Péter

BÉKÁS Időfutam Budapest Bajnokság 2014. Master 2. hely – Havas Péter

Újvidék nagydíj: Elit: 4. Kasza Gábor
A többiek eredményről még nincs bővebb hírünk, de reméljük hamarosan megszületnek a teljes eredménylisták. Egyébként mindenki befejezett minden versenyt, csak szombaton keveredett bele Hartmann Józsi egy bukásba, de szerencsére semmi komolyabb baja nem esett.

MUGENRACE TEAM PROLOG Újvidéken

MUGENRACE TEAM PROLOG Újvidéken

Gálosi Gergely: Tahitót faluba a Ti esetetekben az ember már “hazajár”. Idén gondolom leginkább az időjárás (szél) uralta a versenyt és választotta, hogy ki edzett már nagyon sokat.

Mugenrace Team Prolog: Tahitótfaluban a pályát már nagyon ismerjük, Főleg Havas Peti a nagy “Tahi menő”. Igazából szombaton csak “úgy” elindult Bonyhádon és nyert. Lehet, ha ott nem nyer, akkor vasárnap nyer. Tudod, hogy van ez, ha az embert elkapja a gépszíj és érzi most nagyon megy, akkor menni kell! S ment is. Nagyon nehéz két napon is a toppon lenni, főleg, hogy még csak most kezdődött az április és nem is készültünk külön a viadalokra. Peti mint időfutam specialista elfáradt vasárnapra, de azért nem sokkal maradt el a győztes idejétől… Érdekes, hogy itt a 40 év felettiek vitték a prímet.

Gálosi Gergely: Végeredményében egy szezon eleji, de eredményesnek tekinthető hétvégét tudhattok magatok mögött. Köszönöm szépen az időtöket, remélem mihamarabb még több eredményetekről írhatok!
Mugenrace Team Prolog: Mi köszönjük a megjelenést. Igyekszünk továbbra is eredményesek lenni! Hajrá Magyarok!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .