2014. július 5. szombat

Tour de France 2014 – Előzetes

Kedves Olvasók, idén a Sportkult is belép abba a “sorba” ahonnan értesülhettek a Tour de France eseményeiről.

Előre jeleznénk, hogy napi szinten szöveges közvetítés lesz a facebook oldalunkon (tehát ITT!), amit a végén cikkben egyben is olvashattok. Ezenfelül lesznek egyéni esélylatolgatások, ötletelések, és lehetőleg minél több képet próbálunk nektek megmutatni…tehát: a szokásos 🙂

Vágjunk is bele az előzetes információk közepébe.Mint azt a nagy fanok már mind tudják 22 csapat kapott meghívást a viadalra, összesen 198 versenyzővel. (őket hamarosan bemutatjuk, csapatonként, részben egyénenként is).

A várható szakaszok közül én személyesen az első Britt területen lévőket emelném ki a kissé horror szakaszok miatt, de mint tudjuk, ez a legkeményebbek sportja, itt nem a színészkedésről van szó, hanem szinte gladiátor viadalról…bringán.

A Tour de France bejegyzéseinket  a PowerBar Hungary támogatta

A Tour de France bejegyzéseinket a PowerBar Hungary támogatta

Nos, most már csak “pár perc” és már indulnak is a versenyzők, hamarosan jelentkezünk is a Facebook oldalunkon a fejleményekkel, majd a végén összefoglaló cikk érkezik ide! Jó szurkolást!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .