2014. július 14. hétfő

Tanévzáró Gála Takács Amarilla Ovistánc csoportjaival

Tanévzáró Gála Takács Amarilla Ovistánc csoportjaival

Nagyszerű élmény birtokába kerülhettem, ugyanis 50 táncost csodálhattam meg, akik mind-mind a fellegekben jártak, hogy táncolhatnak! Szerintem nem is kell több az ember szívének, mint ennyi gyerek veszi körül, örül, csivitel és azt csinálhatja, amit szeret. Mindezt Takács Amarillának köszönhetem, illetve a gyerekek és a szüleik is.
Most következzék egy kis beszélgetés vele, majd sok-sok fénykép a kicsikről!

Gálosi Gergely: Szia Amarilla! Az elmúlt hetekben ott lehettem az ovistáncosok gáláján. Mesélnél erről egy kicsit?
Takács Amarilla: 50 táncos vett rész a Tanévzáró Gálán, akiknek többsége ovis korosztály. A gyerekek többsége most lépett először színpadra, egész évben várták, hogy megmutathassák a családnak, miket is tanulnak nálam a tanév folyamán. A picik mellett láthattuk a színpadon a pici és a sulis fellépős csapatot, akik már rutinosan állnak a színpadon, mert velük sok fellépésen veszünk részt. A Gálán megköszönöm a picik egész éves munkáját, és minden gyerek névre szóló ajándékot kap tőlem. A szülők és hozzátartozók pedig nagyon várják ezt a napot, amikor végre színpadod láthatják a csemetéjüket!

Gálosi Gergely: Ez nagyszerű! Ennyi kicsi és milyen élvezettel táncoltak! Mennyi időt vesz igénybe egy ilyen összeszervezése és a kicsikkel való foglalkozás?
Takács Amarilla: Minden délután a picikkel foglalkozom, de több csoportra vannak osztva, úgy hogy egy-egy gyermek általában heti 2 tanórát táncol. A Gála megszervezése nem kis munka, kb 2 hónapomba telik, de élvezem minden percét, csak úgy mint mindennek, amit a picikért vagy a piciknek csinálok! 🙂

Gálosi Gergely: Nos, ha lesz kit beíratnom hozzád, akkor biztos megkereslek. A legközelebbi közös táncolásotokig pedig sok sikert és rengeteg tanítványt kívánok! Köszöntem a beszélgetést és a fotózási lehetőséget!
Takács Amarilla: Természetesen mi köszönjük, hogy eljöttél, illetve a beszélgetést.

A fotók hamarosan a facebook oldalunkon is!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

(Figyelem! A fotók a galériában nem 100% felbontásúak, hanem internetere optimalizáltak!)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .