2014. augusztus 4. hétfő

Dogfrisbee Európa Bajnokság Kaposváron!

Dogfrisbee Európa Bajnokság Kaposváron!

2014. augusztus 8-10-én rendezik Kaposváron a Sportcsarnok területén a DogFrisbee Európa Bajnokságot

A mostani versenyen ez a hihetetlenül látványos kutyás sportág több bajnoki címet is elérhetővé tesz majd az indulók számára, a nézők részére pedig 3 napnyi lenyűgöző látnivalót adhat.IMG_0046_

A különböző futamoknak köszönhetően 139 csapat regisztráció futott be, tehát a 3 nap bőven ki lesz töltve az alábbi versenyszámokkal:

Super Pro Toss and Fetch – minden versenyző számára nyílt, Európa Bajnoki címet adó távolsági futam a USDDN szabályai szerint. A győztes elnyeri a ”Dogfrisbee European Champion – Minidistance” címet. Kutya minimális életkora 12 hónap.

Toss and Fetch – minden versenyző számára nyílt, Európa Bajnoki címet NEM adó távolsági futam, a USDDN szabályai szerint. Kutya minimális életkora 12 hónap.

Super Open Freestyle – minden versenyző számára nyílt, Európa Bajnoki címet adó freestyle futam a USDDN szabályai szerint. A győztes elnyeri a ”Dogfrisbee European Champion – Freestyle” címet. Kutya minimális életkora 18 hónap.

Bonsai Freestyle – legfeljebb 38 cm marmagasságú kutyák számára nyílt, Európa Bajnoki címet adó freestyle futam a USDDN szabályai szerint. A győztes elnyeri a ”Dogfrisbee European Champion – Bonsai” címet. Kutya minimális életkora 18 hónap.

Kezdő Freestyle – minden versenyző számára nyílt, Európa Bajnoki címet NEM adó freestyle futam a UFO szabályai szerint két freestyle futam eredménye alapján, távolsági futam nélkül. Kutya minimális életkora 18 hónap.

Quadruped Woman Open divízió – minden női versenyző számára nyílt, Európa Bajnoki címet adó futam a Quadruped szabályai szerint. A győztes elnyeri a ”Dogfrisbee European Champion – Quadruped Woman” címet. Kutya minimális életkora 12 hónap.

Quadruped Men Open divízió – minden férfi versenyző számára nyílt, Európa Bajnoki címet adó futam a Quadruped szabályai szerint. A győztes elnyeri a ”Dogfrisbee European Champion – Quadruped Men” címet. Kutya minimális életkora 12 hónap.
IMG_0319_

Mindenkinek csak ajánlani tudom a 3napos rendezvény, mert a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit lekötnek az ember legjobb barátainak látványos versenyzése.
Az első versenyszámok kezdése mindhárom nap reggel 9 órától lesznek egészen délutánig tartanak.

A hivatalos oldal: http://dogfrisbee2014.hu/

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .