2014. augusztus 22. péntek

Team Prevention Open Day

A Team Prevention 3 hölgytagját már mindenki ismerheti a Sportkult hasábjairól (ha még nem, akkor IDE kattintva pótolhatjátok), vagy akár edzésekről is, hiszen a lányok rengeteget készültek (erről bővebben ITT).

Az Open Day keretein belül megismerkedhetett mindenki a 3, mindenre elszánt leányzóval, hiszen a SUN PALACE Fitness termeiben minden olyan sportot közösen velük lehetett végezni, ami segítette a felkészülésüket

A Team Prevention legfőbb célkitűzése, hogy felhívja a daganatos betegségekre a figyelmet és prevenciót nyújtson, mindezt a sporton keresztül. A SUN PALACE Fitnessben megtartott Open Day-en természetesen a Mellrakforum.hu tagjai is ott voltak (őket ITT érheti el mindenki).

Mindenkinek javaslom, hogy tekintse meg a képeket, ami szerintem visszaadja a nap leglényegesebb mondanivalóját: a sport boldogsággal és egészséggel tölt el mindenkit! (képek után folytatás következik)

A Team Prevention a mostani hétvégén áll rajthoz a Budapesten megrendezésre kerülő  “Ironman 70.3 Budapest”-en, amiről a facebookon (IDE kattintva) sok mindent megtudhatsz – részben a Team Prevention szemszögéből – mivel a lányok szurkolói csoportja erről is gondoskodik. Tehát: HAJRÁ TEAM PREVENTION!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .