2015. november 9. hétfő

Angyal Mellettem – Presser-Rúzsa koncertturné

Angyal Mellettem – Presser-Rúzsa koncertturné

Angyal Mellettem címmel 2015 novemberében indul Presser Gábor és Rúzsa Magdi közös turnéja.RM-PG_AngyalMellettem_2015

Most tíz éve, hogy Rúzsa Magdi besétált a Megasztár stúdiójába és az első válogatáson csak úgy mezítláb, kíséret nélkül elénekelte az Aprócska bluest. A zsűri, benne Presserrel igencsak a hatása alá került s ez aztán így történt a közönséggel is, mikor adásban megláthatták a Vajdaságból jött lányt.

Eltelt néhány hónap és Rúzsa Magdi megnyerte a Megasztárt. A sorozat után kettejük útja nem teljesen vált szét, a tíz év alatt, ha nem is sokszor – összesen huszonegy alkalommal – léptek fel együtt és Presser ez idő alatt írt is három dalt Magdinak. Az “Egyszer” című dal megjelenése és meglehetős sikere után megsokasodtak a felkérések kettejük együttes fellépésére, így lassacskán kialakult az elképzelés egy olyan koncertről, ahol már nem csak néhány dal erejéig vendégeskedik, hanem egy mindkettejükre épülő közös előadást láthat a közönség.

Nem mellesleg, ezeken a koncerteken játsszák első alkalommal Presser Rúzsa Magdinak írt új dalát, az ANGYAL MELLETTEM címűt, mely aztán kettejük közös koncertjének címe is lett.

Régi és új dalok váltják egymást, köztük nem egy olyan, melyet Presser jóval Rúzsa születése előtt írt.

Az előadás egy részében csak ők ketten vannak a színpadon, de aztán csatlakozik hozzájuk három – Presser által meghívott – muzsikus, és akkor a valaha látott-hallott egyik legkülönösebb felállítású zenei együttes kíséri a két énekest:
– zongora: Presser Gábor,
– trombita/hegedű: Kovács Öcsi Ferenc,
-szájharmonikák: Szabó Tamás,
– ütőhangszerek: Födő Sándor

A teljes turné a facebookon IDE kattintva követhető!

…és egy kis extra kedvcsináló, az új DAL!

Kaposváron december 9-én, a Városi Sportcsarnokban este 7 órától lesz.PLAKAT_presser_es_ruzsa_kaposvar_A2

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(az információs és a képek: sajtóanyag)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .