2016. január 24. vasárnap

A Lovasíjász kaposvári díszbemutatóján jártunk – képek

A Lovasíjász kaposvári díszbemutatóján jártunk – képek

Kassai Lajos és Kaszás Géza. Külön-külön is 1-1 nagyszerű emberről van szó és most közösen hoztak létre valamit. Valamit, ami nem más, mint egy film, A Lovasíjász.

Stábunk ott volt a kaposvári díszbemutatón – ahol biztos vagyok benne, hogy minden vetítés telt házas lesz, épp úgy ahogy ez is – és fotóztunk, filmet néztünk, beszélgettünk velük illetve a közönségből pár ismerőssel is.

Amit én személy szerint láttam aznap este, hogy Kassai Lajost nem elsődlegesen sztárként nézik az emberek, hanem EMBERKÉNT. Olyan emberként, aki elindult a semmiből, létrehozott valamit és elvei lettek, vannak. Példaértékű teremtő és példakép.
Amit a filmben az ember megismer az pont ez és egyben a munkássága jelene – szerintem. A filmet nem szeretném spoilerezni, maradjunk annyiban, hogy nekem tetszett. A közönségnek szintén. Amit jól mutatott a dedikálás rész is, hiszen tömött sorban állt be Kassai Lajos elé mindenki és még mindig a filmről beszélgetve türelmesen várták, hogy sora kerülhessenek.

Nem is húznám tovább a beszámolót, inkább tekintsünk vissza rá pár képkockában (a többit a facebook/google drive mappában találja mindenki).

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 40 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

Aki lemaradt a díszbemutatóról, az se keseredjen el, mert január 25-26-27-én még 17 órai kezdettel láthatja a Szivárvány Kultúrpalotában!

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .