2016. október 10. hétfő

KUL16 – beszámoló+képek

KUL16 – beszámoló+képek

Immár tizenharmadik alkalommal vették birtokba az Alfások a Kapusújlaki repülőteret az Alfa Amore szervezésében. Több, mint 200 Alfa Romeo jelent meg e családias hangulatú találkozón, amihez a napsütéses idő is hozzájárult. A találkozó elmaradhatatlan része a kötetlen gyorsulás, szinte egész nap foglalt volt a kifutópálya. Tuningolt és gyári autók tulajdonosai is biztonságban mérhették össze járműveik tudását.
Jelen volt az Alfa Romeo újdonsága a Giulia is, így aki még nem látta közelről lehetősége volt megtekinteni vagy akár bele is ülni.
Immár hagyományosan főzőverseny is megrendezésre került, a baráti társaságoknak ezúttal paprikás krumplit kellett elkészíteniük. Itt is rekord számú induló volt, idén 6 csapat is vállalkozott a feladatra.
A hivatalos programot tombolasorsolás zárta, de sötétedésig rendelkezésre állt a pálya, így a kitartóak még ekkor is gyorsulgathattak, illetve a naplementében repülőgépes fotókat készíthettek.
Különleges hangulata van mindig ennek az eseménynek, így nagy valószínűséggel jövőre se maradhat ki az Alfa Amore programjai közül.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 19 kép van a mappában.)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

A kaposvári híreink támogatója:cikkekbe

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
Fotók: Flat Four Photo
Beszámoló: Kretskó vilmos

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .