2017. május 16. kedd

II. Kraft Sörfesztivál

II. Kraft Sörfesztivál

Nos, páran már halkan megjegyezték, hogy a Sportkult gasztro része nem jár sörözni. Íme a cáfolat, megyünk a II. Kraft Sörfesztiválra!

Infóink a rendezvényről:
A fesztivál mindenki számára INGYENES. Fesztivál poharat sem kell venned, de néhány főzdénél lesz saját logós pohár, ha mégis szeretnél egyet.
Fesztivál busz is LESZ! Az 50 fős busz hasonlóan a tavalyi eseményhez, a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház előtti parkolóból fog indulni (Amennyiben esetleg nem férsz fel a buszra, akkor a 28-as villamost ajánljuk, amely szintén a Blaháról (Népszínház utca) indul és ott tesz le pár percre a Főzdeparktól! (Kocka utcai megálló)).II_Kraft_sörfeszt

A programok:

Főzdelátogatás
Péntek, szombat, vasárnap is nyíltnap a Főzdepark négy főzdéjében. Összesen 9 turnus/főzde indul, 15 fővel. Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki egy Kraft sörfőzde, illetve érdekel a sörkészítés alapjai, akkor itt a helyed! További részletek a rendezvény facebook esemény falán ITT.

Szakmai sátor
Mind a 8 Kraft sörfőzde egy-egy sörfőzője, vagy munkatársa szakmai előadást fog tartani a fesztivál ideje alatt. A szakmai sátor részletes programja megtalálható a rendezvény facebook esemény falán ITT.

Streetfood
Ha megéheznél a fesztiválon, akkor van egy jó hírünk: brutál finom kajákkal készülünk. Itt lesz velünk a Zing Burger, a PolaPola, a Krak’n Town és a Waffel Land is.

Külföldi sörfőzdék
Az idei fesztiválra két spanyol főzdét is meghívtak. A feszten kóstolhatjátok a Cerveses La Pirata és az EDGE Brewing Co. remek söreit Barcelonából! (Olyan tételeket hoznak, amik korábban még nem voltak kaphatóak hazánkban.)

Premierek
Számtalan sör itt fog debütálni a főzdéktől. További részletek a rendezvény facebook esemény falán ITT.

& Friends
Az idei fesztválra néhány barátjukat is meghívták a szervezők. Itt lesznek azok a gerillák is, akiknek a Kraft sörfőzdék valamelyikében készült a sörük. Részletes csaplista a rendezvény facebook esemény falán ITT.

Sörfőzdék:
MONYO Brewing Co.
HopTop Brewery
Horizont Sörök
Mad Scientist
Hedon
Balkezes
Uradalmi Sörmanufaktúra
RothBeer

Vendégek:
Cerveses La Pirata
Edge Brewing
Hara’Punk
Gólem Sör
Masters Brewing & Distribution Co.
Dimbo Lab
Burlesque Brewery
armando_otchoa

Helyszín: Főzdepark – 1106 Budapest, Maglódi út 47.
Időpont: 2017. 05. 19-21.

Nyitva:
2017. május 19. péntek: 14.00 – 02.00
2017. május 20. szombat: 12.00 – 02.00
2017. május 21. vasárnap: 12.00 – 23.00

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(Kép és szöveg: sajtóinfó)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .