2023. május 11. csütörtök

A Budapest Bike Maffia: Charity Fest 2023

Evés, ivás és koncertek közben civil szervezetek munkájával is lehet ismerkedni a Charity Fest nevű adományfesztiválon. A Budapest Bike Maffia: Charity Fest 2023 – immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre, az év egyik legmenőbb jótékonysági fesztiválja. Idén az Unicef, a Greenpeace és a Bátor Tábor mellett csupa olyan szervezet főz, akik mind fontos társadalmi ügyekért dolgoznak. A délelőtti programokra inkább a családosokat várják, míg este sztárzenekarok lepik el a színpadot. Itt lesz a Random Trip, az Aranyakkord, a Felefánt és a Kutya vacsorája, sőt, az estet egy exkluzív Necc Partyval zárják.

Népszerű szerveztek főznek
Társadalmi problémából rengeteg van, de a jó hír, hogy az alapítványok, egyesületek és szervezetek egyre profibban reagálnak ezekre. Idén a Dürer Kertben az Adománytaxi, az Age of Hope, az Amigos a Gyerekekért, az Anyák az Anyákért Alapítvány, a Bátor Tábor, a CSODAMűhely Egyesület, az Élő Könyvtár az Emberi Jogokért, a Fábián Juli Emlékalapítvány, a Greenpeace Magyarország, a Hahó Önkéntesek, a Heti Betevő, az Indahouse Hungary, a Konnektor Inkubátorház, a Kutyával az Emberért Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt, a Noé Állatotthon Alapítvány, az UNICEF Magyarország, a Pécs Bike Maffia, a Világszép Alapítvány és Zöldövezet Társulás főz majd. Az ételek eladásából befolyt összeg egyenesen a szerveztek kasszájában landol majd.
A Charity Fest-et alapvetően azért szervezzük, hogy azok a civil segítő szervezetek, akik egész évben valamilyen jó ügyön dolgoznak, ilyenkor egy lazább, kötetlenebb környezetben is együtt lehessenek egymással és bárki, aki ellátogat a Charity Festre találkozhasson, beszélgethessen velük.” (Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia alapítója)

A Budapest Bike Maffia: Charity Fest 2023
A Budapest Bike Maffia: Charity Fest 2023

Gyerekkoncertek és családi programok
Délelőtt fellép Farkasházi Réka és a Tintanyúl, kora délután pedig a Czutorborsók koncertjére táncolhatnak a Duna partra kilátogató vendégek. A koncertek között lehet majd pónilovagolni, alpakát és kecskét simogatni, cirkuszi előadást nézni és kézműveskedni is.

Este pedig jönnek a nagyágyúk
Fellép a Felefánt, a Random Trip, az Aranyakkord és A kutya vacsorája, és ha ez nem lenne elég: Exkluzív Necc Partyval zár az egynapos fesztivál.

A bevétellel a Budapest Bike Maffia célkitűzéseit támogathatják.

Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2023. 05.13., 10:00-tól.
Jegyvásárlás: https://tixa.hu/bbm-charity-2023
A programokról bővebben itt: https://bikemaffia.com/charityfest/

További programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold+kövesd a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .