2015. április 17. péntek

Szabó Péter motivációs estje Kaposváron

Szabó Péter motivációs estje Kaposváron

Első körben érkezik Szabó Péter motivációs előadó, tréner – Brian Tracy személyes mentoráltja, aki a legmélyebbről indulva, saját életével bizonyítja, hogy bárhonnét lehet és érdemes felállni.a_te_eleted

Hitünk szerint a személyiség fejlesztése egy csodálatos utazás Önmagunkhoz. Talán még soha nem volt rá olyan nagy szükség, mint manapság. A mai kor embere szomjazza ezt a tudást, ezért döntöttünk úgy, hogy személyiségfejlesztő előadásokat szervezünk.

Ki is Szabó Péter? Ha két sorban kellene összefoglalni az életének felfelé ívelő részét, akkor talán így lehetne: “Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott egy sokak által irigyelt pozícióba: több mint 1500 ember munkáját irányította…”
Igen, Szabó Péter bízott önmagában és eljutott oda, ahová sokan szeretnének. Most már leginkább a saját tapasztalatait adja át előadásokon, tréningeken.

A Te Életed első eseményén TE is megismerheted, meghallgathatod és átélheted vele mindazt, amit elmesél NEKED! Légy ott, hiszen TE is megtudod csinálni!

Amennyiben szeretnéd követni a rendezvényt, IDE kattintva a facebook eseményt találod meg, ahol napi szinten újabb és újabb információkat kapsz.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .