2017. május 25. csütörtök

Csajszombat nyári kiadás!

Csajszombat nyári kiadás!

Adott 5 nagyszerű csaj, akik közösen elindította a Csajszombat-ot, ahol is kreatív események középpontjában érezheti magát mindenki kellemesen.
No, de kik is ők és mit is fognak a “nyári kiadás” alatt veletek közösen csinálni?

Az 5 csajcsajszombat_nyár

Kamocsay – Beh Mariann, a Bazsalikomos kert tulajdonosa, Szauer Judit Gasztro PR, Szabó Jucus gasztroblogger, Bánhidi Dóra a PandArte blog írója és Vass Nóra fotográfus.

(A tavaszi eseményükről ezen a linken nézhettek meg egy igazán spontán, élő Facebook bejelentkezést : https://www.facebook.com/PandArte/videos/1409538015785323/ )

Kamocsay – Beh Mariann – Bazsalikomos kert

Mariann ismét izgalmas finomságokkal érkezik! Kora reggel szedi majd a kertjükben a friss fűszernövényeket, hogy egy kis növényismeret és játék után egészséges frissítőket készíthessetek. Nem is akármibe: gyönyörű kulacsokat kaptok ajándékba tőlünk a My Equa jóvoltából! És ez még nem minden! Egyedi fűszervajakat is tudtok nála összeállítani, amit szép csomagolásban tudtok a nap végén hazavinni.

www.bazsalikomoskert.hu
www.facebook.com/bazsalikomoskert
www.instagram.com/bazsalikomoskert/

Szauer Judit Gasztro Pr

Judit a mostani workshop alkalmával szuper tippeket ad majd nektek ahhoz, hogy hogyan tudtok szépséges képeket készíteni a social média felületeitekre. Sokan kérdezik tőle, hogy mi a titka a szépséges Instagram oldalának, nos ha mindent nem is, de azért sok-sok érdekességet megoszt majd veletek a rendezvényen! Izgalmas applikációk, fény és színbeállítások, legyen az egy ételfotó, hangulat, táj, vagy akár a workshopon frissen készített dolgaitok! Helyszínünk, a Kisvilla jóvoltából gyönyörű bútorlapokon fotózhattok és stylingolhattok majd kedvetekre.

www.szauerjudit.hu
www.facebook.com/gasztropr
www.instagram.com/gasztro_pr

Szabó Jucus – 5 hozzávaló blog

Jucus gasztroblogger a blogján olyan könnyen elkészíthető recepteket oszt meg, amelyekkel a főzés élménnyé válik, és bárki sikereket érhet el, mindegy milyen gyakorlott a konyhában. A nyári #csajszombaton egy igazán sokoldalú hozzávalóval, a leveles tésztával készül. Megmutatja Nektek, hogy hogyan formázhattok belőle csigát, batyut, lepényt, pitét, gyémántot, virágot vagy szélforgót. Elkészíthetitek a saját édes és sós változatotokat. Elleshetitek a zöldségek hajszálvékonyra szeletelésének és az eper hatékony pucolásnak trükkjét is. Meglepetésként pedig minden résztvevő egy dedikált példányt vihet majd haza Jucus első könyvéből, az „5 hozzávalós reggelik”ből.

www.5hozzavalo.blog.hu
www.facebook.hu/5hozzavalo
www.instagram.com/5hozzavalo

Bánhidi Dóra a PandArte blog írója

Dóri már hat éve írja PandArte design blogját, mellette pedig rendszeresen szervez izgalmas kreatív workshopokat, ahol a résztvevők saját maguk is átélhetik, milyen érzés, ha valamit saját maguk készítenek el. Június 3-án vidám kiegészítőket készíthettek vele pólófonalból! Megmutatja nektek, hogyan lehet ebből az egyszerű anyagból látványos nyakláncot és karkötőt fonni, csavarni! Sok színnel készül, hogy mindenki megtalálja a kedvencét és megálmodhassa a kedvenc nyári kiegészítőit 🙂 Kétféle fazonból is választhattok, amiket a képeken láthattok, de persze saját ötleteiteket is belevihetitek majd!

www.pandarte.blog.hu
www.facebook.com/PandArte
www.instagram.com/pandarteblog

Vass Nóra fotográfus

Két gyerkőc anyukájaként vezeti fotós vállalkozását, munkáit AppleHeart Photography néven ismerhetitek. A kismamától a nagymamáig, az újszülött kortól az esküvőig ott van, hogy megörökítse az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat. Közvetlen stílusa és jó humorérzéke nagy segítség az oldott pillanatok eléréséhez. Ez pedig elengedhetetlen hozzávalója a jó fényképeknek.
A nyári #csajszombat alkalmával ezúttal szabad téren, kihasználva a természetes fények adta fantasztikus lehetőségeket, zöld környezetben fog portré fotókat készíteni rólatok. A könnyed, nyárias hangulathoz pedig a Karcsi Papírboltja szépséges papírvirág koszorúi/hajpántjai lesznek segítségünkre. Összesen öt darab retusált portrét kaptok majd, melyet ti választhattok ki az elkészült fotók közül. És ahogy megszokhattátok, most is egy profi sminkes lesz segítségünkre abban, hogy a legjobb formátokat hozzátok a fotózás alkalmával.

www.appleheartphoto.com
www.facebook.com/appleheartphoto
www.instagram.com/appleheartphoto

HELYSZÍN

Ezúttal mindenképpen szerettünk volna egy hangulatos kinti helyen tartani a #csajszombatot, így esett a választásunk a Biatorbágyon található, mesés KisVillára (cím: 2051 Biatorbágy, Szabadság u. 74/A.) ahol hatalmas kert vár minket! Ez a hely több, mint egy presszó hangulatos kerthelyiséggel. Több, mint egy kézműves-művészbolt a helyi és környékbeli alkotók munkáival. Inkább közösség, ahol kellemes órákat tudunk eltölteni a kulturális rendezvényeken, a kézműves foglalkozásokon, ahol inspirálódhatunk, feltöltődhetünk. A kávézóban kínált ételek, italok, a boltban kapható kézműves és iparművész termékek a zsámbéki medence termelőitől, manufaktúráiból, műhelyeiből származnak. Ti is ebből kaptok majd finom kóstolót az eseményen 🙂

JELENTKEZÉS

Írj nekik a pandarteblog@gmail.com címre!

Mindenképp írd meg hogy:
– hogy a három My Equa kulacsból melyikbe szeretnéd majd elkészíteni Mariannal a frissítő üdítődet:
– barack színű
– fehér, arany kupakkal és mintákkal
– szürke tollas

Részvételi díj: 29.000 Ft

A #csajszombat díja tartalmazza:

– az összes programon való részvételt
– a My Equa üveg kulacsodat
– Szabó Jucus “5 hozzávalós reggelik” receptkönyvét,
– a Karcsi Papírboltja jóvoltából gyönyörű papírvirágos fejdíszedet,
– a Kisvilla finom kávéit, üdítőit és apró falatkáit,
– valamint természetesen mindent hazavihetsz, amiket velünk készítesz ezen a napon.

Nos, lehet erre nemet mondani? Nem. Tehát irááány a Csajszombat nyári kiadás!

A Csajszombat nyári kiadás facebook eseménye ITT.

További gasztronómiai programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is!
Köszönjük!
(szöveg és fotó: sajtóinformáció, facebook)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .