2017. december 9. szombat

Karácsonyra mini-wellness ajándékcsomag a SweetYou-tól!

Karácsonyra mini-wellness ajándékcsomag a SweetYou-tól! 

A minap egy régi ismerősömmel és kollégájával ültünk le egyet beszélgetni. Mint minden nő, ők is imádják a bőrüket kényeztetni. Ami esetükben oda vezetett, hogy nemrég alapítottak egy saját márkát a világpiacra – a SweetYou-t, amivel a natúr kozmetikumok szegmensét szeretnék egy kicsit felrázni.

Bevallom az őszinte igazat, nekem eléggé száraz a bőröm, amihez a hideg csak hozzátesz egy lapáttal. A standard gyári dolgokkal nem sokra mentem régebben, így bizony férfi létemre is beleáshattam magam a témába már jó pár éve és mivel mindig érdekelnek az újdonságok, így karácsony előtt pont kapóra is jött a csajokkal való találkozás…

A SweetYou-nál is elérkezett a karácsonyi ajándékok ideje. Nálatok mit rejt majd a csomagolás?

Karácsonyra mini-wellness ajándékcsomag a SweetYou-tól!

Karácsonyra mini-wellness ajándékcsomag a SweetYou-tól!

SweetYou: Többféle csomagot kínálunk, és az egyik kedvencünk a SweetYou Essentials mini-wellness ajándékcsomagunk. Ez egy testradírt, egy testvajat és egy ápoló balzsamot rejt.

Miért éppen ez a kedvencetek?

SweetYou: Azért ezt választottuk bemutatásra, mert még mindig sokan nem használnak testradírt, pedig az nemcsak egyenletesebbé teszi a bőrt rendszeres, heti egy használattal, de ezáltal a hidratáló is jobban utat talál magának, hatékonyabb a bőrápolási rutin. A testvaj abszolút legkedveltebb termékünk, rengeteg finom vajat és olajat tartalmaz (kiemelten pl finomítatlan bio sheavaj, finomítatlan bio kakaóvaj, mangóvaj, szűz bio kókuszolaj, mandulaolaj). Egészen picit kell használni, és kiválóan ápolja a normál vagy száraz bőrt. Van olyan vásárlónk, aki még a hajvégeit is ezzel keni be éjszakára, és esküszik rá hogy istenien működik. Az ápoló balzsam az igénybe vett könyök, sarok, de akár az ajkak ápolója is. Ezt csak ajándékcsomagjaink részeként kínáljuk egyelőre, 1 alapillatban.

Természetesen a hölgyek számára nem csak az alapanyagok minősége, de az illat is nagyon fontos szempont. Nálatok ez hogy áll össze?

SweetYou: Az illatokat Essentials termékeinknél 100%-os tisztaságú illóolajokkal komponáljuk. Igyekszünk egy-egy klasszikust választani, és azokba egy modern csavart vinni. A Téli limitált kiadásunk (ez lenne a képen) tapasztalatunk alapján egy kortalan illat, és az egyik legnépszerűbb a portfóliónkban. Narancs és fahéj mellett szegfűszeg illóolajat használtunk, így garantált a téli hangulat. Koncepciónk egyik újdonsága egyébként, hogy alapillatainkat minden termékkategóriában elérhetővé tesszük, így teljes illatcsomagokat lehet vásárolni.

Ha jól tudom, akkor van egy kis személyes sztoritok is ebben a téli csomagban…

SweetYou: Igen, jól tudod. Ugyanis Adritól egy ilyen testvajat kaptam anno ajándékba, és annyira megtetszett, hogy végül is emiatt vágtunk bele az egész vállalkozásba, illetve ez volt az első szikra. Mindig is szerettem a testápolókat, aktívan próbálgattam különböző árkategóriában, de ez a testvaj egy új mérföldkő volt számomra a természetes bőrápolásban.

Kiket céloztok a márkával, és merre tartotok vele?

SweetYou: Alapvetően a modern, magabiztos, nyitott nőket szeretnénk megszólítani, és olyan termékeket kínálni, amelyek természetesen illeszkednek az életükbe, mindig egy kis csavarral. Folyamatosan találunk valamit ami inspirál minket, így hiszünk az állandó fejlődésben, a felfedezésben, az újdonságok keresésében. Az innovatívabb termékek jövőre lesznek látványosabban jelen a portfóliónkban, készülünk nagyon.

Köszönöm lányok a beszélgetést – én már tudom mivel lepem meg a rokonokat!

Azoknak akiknek felkeltette a kíváncsiságát a mini-wellness csomag, azoknak érdemes IDE kattintaniuk és pár hasonló ajándékcsomag mellett el is érhetik.

Aki pedig A-től Z-ig mindent szeretne megtudni a SweetYou-ról, azoknak az ITT elérhető weboldalukat javaslom olvasásra.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is!
Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .