2011. augusztus 13. szombat

A “400!” fotótárlat részvevője: Molnár Mónika

A “400!” fotótárlat egyik részvevője mesél egy kicsit magáról…
Molnár Mónika: Molnár Mónikának hívnak, 18 éves vagyok és már ötödik éve kollégista Kaposváron a Munkácsy Mihály Gimnázium kéttannyelvűs diákjaként.
Gálosi Gergely: Mikor kezdtél el fotózni?
Molnár Mónika: Körülbelül négy éve, eleinte kompakt gépekkel. Május óta van tükörreflexesem; hát ég és föld.
Gálosi Gergely: És miért kezdtél fotózni?
Molnár Mónika: Erre a kérdésre nem nagyon tudok válaszolni… Talán azért, mert szeretek alkotni és ehhez a fotózás igencsak termékeny talajt biztosít. Mindemellett persze szórakoztató is.
Gálosi Gergely: Mik a kedvenc témáid?
Molnár Mónika: Nincsenek kifejezetten kedvenc témáim, inkább a színek, a hangulatok és a hétköznapok életképei azok, amik közelebb állnak hozzám.
Gálosi Gergely: Hogyan csatlakoztál a “400!” fotótárlatához?
Molnár Mónika: Az egyik résztvevő, Zsófi kérdezte, lenne-e kedvem csatlakozni, én pedig igent mondtam, mert jó ötletnek tartottam.
Gálosi Gergely: Mi a véleményed a kezdeményezésről?
Molnár Mónika: Szerintem nagyon jó az elképzelés, érdekesnek és jónak találtam a kiállítást. Sok fényképet láttam, ami elnyerte a tetszésemet, ha lesz következő, szerintem azt is megnézem majd.
Gálosi Gergely: Hogyan képzeled el fotós “jövődet”?
Molnár Mónika: Bármennyire is szeretek fényképezni, nem hiszem, hogy kinőné a hobbi szintet, de biztos, hogy nem szeretném abbahagyni.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .