2015. január 20. kedd

Michelisz Norbert Kaposváron

Michelisz Norbert Kaposváron

Tegnap este a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Sport Tagozata meghívására érkezett Michelisz Norbert a Klebelsberg Középiskolai Kollégiumba.

(A képekre kattintva közepes, majd onnan teljes méretre lehet váltani, cikk folytatása a képek alatt)

Horváth Judit, rallyszakíró volt az este moderátora, remek kérdésekkel fogadta Norbit, aki a tőle megszokott szerénységgel válaszolta meg őket.

Szóba került a közúton való biztonságos közlekedéstől kezdve, a gyerekkori élményeken át az álmok, majd azok megvalósulásához vezető út is. Természetesen Norbi azt is kihangsúlyozta, hogy a versenyzés – a megvalósult álom – mellett fontos az élethosszig tartó tanulás is, így épp a második diplomája felé tart.

Mivel kötetlen beszélgetés volt, a hallgatóság is bekapcsolódott, így sokan olyanokat is megtudhattak, hogy például Norbinál mi is pereg le a rajtrácson, illetve az azt megelőző 30 percben, majd a verseny alatt.

Személyes véleményem szerint tegnap este a közönség egy nagyszerű sportolót ismerhetett meg, aki mind a mai napig hihetetlenül szerény, mindamellett hogy lassan felsorolni is nehéz lenne az elért sikereit – elvégre “csak” 2014-ben a Túraautó Világbajnokság (WTCC) összetett értékelésében a 4. helyen végzett a Zengő Motorsport színeiben. Remélhetőleg azon fiatalok közül, akik tegnap a kollégiumba ellátogattak az előadásra, sokan példaképnek tekintik a továbbiakban is Norbit és megfogadják a szavait, illetve a alázatos hozzáállását.

Fotók: Gálosi Gergely

A képek hamarosan a Facebook oldalunkon is megjelennek!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .