2016. szeptember 21. szerda

Bogyólé Örömünnep

Bogyólé Örömünnep

bogyole2016

A Vylyan Bogyólé borcímke kiállítás kísérőrendezvénye
Időpont: október 27. csütörtök, 17.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – E78 – Kemence Galéria

A pályázat:
A Vylyan Pincészet idén már tizenkettedik alkalommal hirdette meg a mindig izgalmas művészi címkepályázatát, melynek eredményét a Kemence Galéria falain mutatják be.
A PÁLYÁZATI KIÍRÁST ITT lehet megtekinteni!

A rendezvény
Minden évben várják az újborok lendületét, hogy jókedvűen nyissák együtt az új évjárat kapuját! A Vylyan BOGYÓLÉ, az évjárat első vörösbora kirobbanó gyümölcsösséggel, frissességgel és új művészi címkével hoz vidámságot az őszbe.
Bogyólé Örömünnep = kiállítás megnyitó + címkepályázat eredményhirdetés és díjátadó + újborkóstoló a debütáló Vylyan Bogyólével és Kakas Rozéval + lemezlovasokkal: Handsome Midget (Moebius.fm)

A 2016-os Bogyólé címkék kiállítás megnyitóján kiderül az 1., 2., 3. és helyezett, s a közönségdíjas, majd díjátadás és közös koccintás várja a díjazottakat és a közönséget, zenei aláfestéssel, sok mosollyal.

A rendezvény INGYENES.

A rendezvény facebook eseménye ITT érhető el.

Kellemes borcímke tervezést a pályázóknak és remek borkóstolgatást a résztvevőknek.

További Pécs és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .