2012. február 8. szerda

Kenyó Anita 2011-es éve és 2012-es tervei

2011-ben már beszélgettünk egy kellemeset és így megismerhettük Magyarország egyik többszörös országúti bajnokát, Kenyó Anitát. Így az év kezdetén újra megkérdeztem tőle pár apróságot, ami érdekelt. Remélem sikerült olyasmit megtudnom, ami Titeket is érdekel.

Gálosi Gergely: A tavalyi OB győzelmed óta nem beszéltünk…mi történt azóta Veled?
Kenyó Anita: Az OB óta sok időt töltöttem férjemmel Olaszországban, együtt készültünk. Kicsit változik az életvitelem, mivel a sportolást kénytelen leszek ezután munka mellett végezni, így az edzések mellett munkahely kereséssel is töltöttem az időm. Szerencsére sikerült elhelyezkednem és nem szakadok el a kerékpártól sem.
Gálosi Gergely: Mindenki tudta, hogy voltál a VB-n, de senki sem szólt róla (beszámoló szinten), hogy mi is történt ott…mesélnél?
Kenyó Anita: Részt vehettem a dániai VB-n, de sajnos nem sikerült befejeznem a versenyt. Nem volt jó érzés, de nagyon kevés lehetőségem volt nemzetközi versenyeken részt venni és így, csak edzésből nagy falatnak bizonyult ezen a pályán versenyezni.
Gálosi Gergely: Aztán egy – sportolók között – rangos díjat is kaptál! Miképp történt ez és milyen érzésekkel töltött el?
Kenyó Anita: Az év sportolója díj bár nagyon nagy megtiszteltetés, de sajnos csak az interneten, különböző fórumokon sikerült nekem is értesülnöm róla, vagyis semmilyen megkereséssel, gratulációval nem jár, még egy oklevél kiállítására sem voltam érdemes…
Gálosi Gergely: Kicsit beletúrok a magánéletedbe is, ha nem baj. Most, hogy férjhez mentél (utólag is gratulálok!), miként éled a napjaidat? Változott valami? Terveztek már valami “nagyon közöset”?
Kenyó Anita: Nagyon boldogok vagyunk együtt, remek társra leltünk mindketten, sok minden nem változott, jelenleg a további tervekhez próbáljuk megteremteni a feltételeket.
Gálosi Gergely: Úgy tudom, hogy csapatot váltottál. Mi az új csapat neve és mi volt a váltás indoka?
Kenyó Anita: Az új csapatom a régi, vagyis a Bringavilág SK., ahol 2008-10. között is szerepeltem. Az ok az, hogy a Bátorfi KTK. -ban érkező új szakmai vezetés, az ígéreteken kívül nem sok lehetőséget teremtett, így inkább békében odébb álltam.
Gálosi Gergely: 2012-es célkitűzéseid?
Kenyó Anita: Szeretnék a hazai versenyeken az előző évhez hasonló sikereket elérni, mert ezt a munka mellett is reálisnak érzem.
Gálosi Gergely: Remélem minden úgy végződik, ahogy megtervezted az idei évre 🙂 Köszönöm szépen a beszélgetést!

Régebbi bejegyzés Anitával kapcsolatban: https://sportkult.net/2011/08/02/a-2011-es-ev-magyar-orszaguti-noi-bajnoka-kenyo-anita/

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .