2012. március 6. kedd

Bemutatjuk: Ősz Dániel, a sportkult.net újdonsült szerkesztője

Nos. A mai nappal egy újabb fiatal csatlakozott oldalunkhoz, aki rendszeresen jelentkezik írásaival. Ő nem más, mint Ősz Dániel. Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek pár kérdés mellett.

Gálosi Gergely: Jelenleg milyen suliba is jársz?
Ősz Dániel: Budapesten tanulok, az ELTE bölcsészkarán, informatikus könyvtáros szakon.
Gálosi Gergely: Ha jól tudom, Te már az érettségid előtt is blog(okat) írtál. Milyen témájúak voltak ezek?
Ősz Dániel: Igen, már írtam nektek is, meg ugye a Movieland-nek (azt hiszem ez volt a neve), viszont mostanság saját “blogom” van, aminek egyelőre még kicsi az olvasótábora, de többek között készítettem interjút Steiner Kristóffal is, valamint Odett “Van az a pillanat” című klipjének forgatásáról is tudosítottam, általában zene/filmek, divat, celebhírek nélkül, de elég nyitott vagyok, pl.: kezdő zenekarok (Vákuum, 404) is kapnak nálunk “reklámfelületet”.
Gálosi Gergely: Miért éppen ebben “utazol”?
Ősz Dániel: Régóta, szinte gyerekkoromtól kezdve érdekel az írás, illetve van bennem annyi “szereplésvágy”, vagy nem tudom hogy hívjam, a lényeg, hogy szeretem megosztani a véleményemet másokkal.
Gálosi Gergely: Egyébként honnan jött, hogy írj?
Ősz Dániel: Mindenképpen írással szeretnék foglalkozni később is, de a fordítás is érdekel, mind angol, mind francia nyelvről, illetve a könyvtáros szakkal is nyilván szeretnék kezdeni valamit, esetleg a tanítást is el tudom képzelni későbbre.
Gálosi Gergely: Mit szeretnél elérni a nagyvilágban (az írásaidon túl)?
Ősz Dániel: A bemutatkozás…hát nem tudom, egyelőre még nem csináltam olyat, amiről mindenképpen érdemes lenne tudni, jelenleg, amellett, hogy főállásban egyetemista vagyok, ennek minden velejárójával, heti kétszer a kollégium könyvtárában vagyok könyvtáros, ami ideális környezetet biztosít ahhoz, hogy kicsit én is tudjak nyugodtan olvasni, illetve hódolhassak sorozatfüggőségemnek, vagy megnézzek valami olyan filmet, ami régóta a bakancslistámon van.
Gálosi Gergely: Most, hogy nálunk is szerkesztő leszel (üdv a csapatban!), milyen – esetleg új – elképzeléseid vannak?
Ősz Dániel: Nálatok is nyilván a saját blogom profiljába illő vonalon szeretnék maradni, esetleg olyan területekre nyúlni, amit ti eddig nem érintettetek.
Gálosi Gergely: Remélem mindent megvalósíthatsz! Köszi a beszélgetést és további jó írást!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .