2012. április 24. kedd

AFS-es apróságok

Amint egy bemutató beszélgetésben már olvashattatok az AFS Nemzetközi Csereprogramjairól, és most pár apró megmozdulást is felfednék előttetek, részben képekkel.
Biztos mindenki halott már az Ölelés Világnapjáról. Nos, ez mostanában igen gyakori a kaposvári AFS-nél, mert a nagyon csini lányok 1 héten át megöleltek mindenkit, aki erre a feladatra vállalkozott (speciel én nem is értettem, hogy ilyen gyönyörű lányok esetében miért volt olyan ember aki csak nézett rájuk és nem merte bevállalni az ingyen ölelést- szerk.). Ez abban merült ki, hogy színes, saját készítésű “táblákkal” jelezték a fiatalok (magyar és külföldi cserediákok közösen egy, vagy több kisebb csoportban) közterületeken, hogy “Ingyen ölelés”, alias “Free hug”. Az aki beadta a derekát, kapott egy nagy ölelést valakitől a csapatból.

[oqeygallery id=71]

Aztán a következő héten már a Desedára látogattunk ki, szeles, kisé esős napon. Ettől függetlenül mire mindenki odaért a csapat már megette a sütésre szánt szalonnát, kissé el is fáradtak, de folytatódott a magyar nyelv “oktatása”, egy régi-régi játékkal, az adj király katonát nevezetűvel! Halotta azt már bárki portugálul? 🙂 Mire egy az egyik csapat végre győzni tudott, mindenki tudta magyarul is. Ezt követően trécselés, focizgatás, egyéb labdajátékok komplex egyvelegében “cicáztunk” a fiatalokkal, így csak pár pihenős kép sikerült, illetve a hazaútról néhány – mert haza is gyalogolt a kis csapat!

[oqeygallery id=70]

Ezen játékos programok mellett ebben az időszakban voltak az Operában, páran Bécsben, a Virág Fürdőben az éjszakai eseményeken, illetve Táncházban is.
Nos, az AFS helyi szervezeténél ilyen a leglazább hétvégi program, tehát csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂

Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek látogasd meg a facebook oldalunkat is és lájkold! Hamarosan a képeket ott is elérheted, majd lájkolhatod, megoszthatod, jelölheted! Facebookhoz katt IDE!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .