2013. március 20. szerda

Amikor mindenki mosolyog

2013. február 8-9-én tartott adomány gyűjtést a Maricsek Racing Team, Együtt a gyermekekért elnevezéssel. Az akkor összegyűlt több zsáknyi gyermekruha és rengeteg játék 2013. március 13-án a Kaposi Mór Oktató Kórház gyermekosztályán kerül átadásra (ÁNTSZ látogatási tilalma miatt csak most sikerült megoldani).
Az átadáson jelen volt a kórház részéről Dr. Kósa Lajos, aki roppant módon örült a felajánlásnak, Maricsek Miklós Maricsek Racing Team csapatfőnöke és Horváth Judit, a gyűjtés egyik főszervezője. Mindannyian úgy érezték, hogy sikeres volt a program, lévén, a rengeteg játék és ruhák mellett az OTP Bank és a Da Vinci Magánklinika is ajánlott fel anyagi támogatást. Természetesen a legfontosabb célt elérték: a gyermekek mosolyogni fognak míg gyógyulniuk kell.

IMG_9906Dr. Kósa Lajos, Maricsek Miklós és Horváth Judit

További képeink:
[oqeygallery id=206]
A kezdeményezés további videó, képei:
https://sportkult.net/2013/01/31/maricsek-miklos-a-maricsek-racing-team-kezdemenyezeserol/
https://sportkult.net/2013/02/10/egyutt-a-gyermekekert-kepek/
https://sportkult.net/2013/02/11/egyutt-a-gyermekekert-video/
Amennyiben tetszettek a képek, bátran lájkold az oldalt, illetve IDE kattintva a facebook oldalunkat, ahol hamarosan le is töltheted, vagy megoszthatod a képeket!

A rovatot támogatta:
netre

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .