2013. október 30. szerda

Egy dunaújvárosi rider: Kőhler János

Gálosi Gergely: Üdvözöllek Jani! A kedves olvasó csak annyit tudnak rólad, hogy bringás vagy, így megkérnélek, hogy mutatkozz be pár mondatban.
Kőhler János: Kőhler János a becsületes nevem, 24 éves Dunaújvárosi lakos és Magasépítő technikusként végeztem.  2007. óta űzöm a BMX sportágat , Park/Street stílust képviselem, de a Dirt se áll messze tőlem.
Gálosi Gergely: Mik a legfőbb céljaid bringa témában?
Kőhler János: Hát, igyekszem tartani a tempót amit a mai időkben adnak a tehetségesebbnél tehetségesebb srácok , ami nem könnyű mert Dunaújvárosban már évek óta nagyon rossz a pálya,  viszont jövőre elkészül az egyesületünk, és így új pályánk lesz! A legfőbb célom, vagyis álmom inkább, hogy egyszer az OSG-re meghívjanak!
Gálosi Gergely: Milyen eredményeid lettek eddig?
Kőhler János: Akad pár a 2013-as évet tekintve, több versenyen sikerült dobogós helyezéseket elérnem. Mint pl.: Tapolca extrémsport fesztivál amatőr kategória 1., Kaposvár III. Dirt/Park ride JAM Amatőr park 1., amatőr Dirt 6., Pool Jam 4 – Bp. Havashalom amatőr 2., Szentes DO IT JAM amatőr 7., Hajdúböszörmény KeXX Fesztivál amatőr 1., Balatonfüred BalatonBikeFest Pumptrack 3., Pécs Pedál kupa Amatőr 2.hely.
Gálosi Gergely: Volt már igazán durva esésed?
Kőhler János: Szerencsére igazán komoly esésem még nem volt, többnyire ujj-, vagy bokazúzódás.
Gálosi Gergely: Kedvenc trükk? Meddig gyakoroltad?
Kőhler János: Igazán a Szaltó és kombinációi, és a Flair! A szaltót, azt 1 nap alatt megtanultam, viszont a Flairt az nagyon sokáig gyakoroltam.
Gálosi Gergely: Szerinted milyen a magyarországi  bringás élet? Mi az, amin változtatnál? …és hogyan?
Kőhler János: Nos, én azt vettem észre hogy, nincs összetartás, országos szinten. Sok helyen nincs pálya, és az önkormányzattól várják a csodát, ami olyan mint a zsákbamacska, ha lesz is, vagy jó vagy alkalmatlan a használatra. Egyesületet kéne létrehozniuk, ami nem könnyű, viszont hamarabb lenne pálya, és olyan amit ők szeretnének!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .