2014. március 24. hétfő

„Petörke portéka” biciklis túra

„Petörke portéka” biciklis túra

A D.e.v.i.l.s. Kerékpáros Sportegyesület 2014. március 29-ére (szombat) meghirdeti a Petörke Portéka-ra biciklis túráját, Bárdudvarnokra.

A Petörke Portéka elnevezésű termelői piac – persze évszaktól és időjárástól függően – kéthetente nyit ki, s a csodás környezetben a piacozók mindig keresnek valamiféle aktualitást is, amivel megszólíthatják a vevőket. A kínálatból: gyógynövények, kenyerek, szörpök, lekvárok, sajtok, méz, fonott kosarak. Kóstolási és vásárlási lehetőség a termékekből.

Táv hossza oda-vissza: 35 km.
Túra útvonala Kaposvár, Vár u. 4. – Kaposújlak – Kaposmérő – Bárdudvarnok – Szenna – Kaposszerdahely – Kaposvár
Túra ideje: 2014. március 29. 10.00 óra
Túránk kiindulási helye: D.e.v.i.l.s. Bringaszerviz Kaposvár, Vár u. 4. (cseri sorompónál)
Nevezési díj: 500 Ft.
A túra közben ételről, italról, frissítőről, láthatósági mellényről és a bukósisakról (ajánlott) a túrázók maguk gondoskodnak. A túra előtti napokban a várható időjárásról tájékozódjanak. Nevezés előzetesen lehetséges a mellékelt nevezési lap kitöltésével. Kérjük a kitöltés pontosságára ügyeljenek, mivel a túra indulásáról csak így tudjuk a nevezőket értesíteni. A nevezési lapot a Sportegyesület email címére (devilsbelfold@gmail.com), vagy az Sportegyesület címére 7400 Kaposvár, Vár utca 4. március 26. (szerda) 12.00 óráig eljuttatni szíveskedjenek. A nevezési díj összegét az indulás helyínén személyesen rendezik a túrázók, ezért kérjük, hogy a tervezett indulás előtt fél órával érjenek oda Bringaszervizhez.
További információ: 30/348-3898, 70/328-9515

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .