2014. augusztus 7. csütörtök

Budavári – Kovács kettős a Baranya Kupán!

Budavári – Kovács kettős a Baranya Kupán!

Az sportban nincs, olyan, hogy nyári szünet, így a rally is pörög rendesen. Most hétvégén kerül megrendezésre a Baranya Kupa, melyen a Budavári Zoltán – Kovács Szabolcs duó is rajtol.
Következzék a hivatalos sajtóanyaguk.

“A Budavári – Kovács kettős is rajthoz áll a hétvégén megrendezésre kerülő Baranya Kupán. A Laroco MSC párosa a szeptemberi Kassa Rallye-t szemelőt tartva döntött úgy, hogy elindul a komlói versenyen. A fiúk a lehető legalaposabban szeretnének felkészülni a soron következő ORB futamra, a Baranya Kupa aszfaltos gyorsasági szakaszai pedig ideális terepet biztosítanak mindehhez.

Budavári - fotó: hivatalos sajtóanyag

Budavári – fotó: hivatalos sajtóanyag

Budavári Zoltán:

A mostani hétvége a Kassa Rallye-ra hangolódásról szól. Pénteken tesztelünk, vasárnap pedig versenyzünk egy jóízűt! Szerintem jó kis verseny lesz a Baranya Kupa! Szeretek Pécsen versenyezni, a hazai rali egyik fellegvára, semmiféleképpen nem akartam kihagyni a mostani futamot. Nem volt biztos az indulásunk, miután a motorunk tönkre ment Veszprémben, de sikerült a fiúknak egy új erőforrást varázsolni a Mitsubishibe, mindennel időben elkészültek, így ott leszünk a rajtban! Jól fel akarunk készülni a bajnokság aszfaltos futamaira és erre a Baranya Kupa tökéletes lehetőséget biztosít számunkra. Szeretjük ezt a futamot, szeretjük Pécset, jó időt mondanak a hétvégére, szóval ott van a helyünk!

A gyorsaságik közül az árpádtetői szakaszt nagyon kedvelem, Nyárásvölgynek pedig a széles részén fogunk menni, azt is kifejezetten szeretem. Ha választanom kellene a kettő közül, akkor mindenféleképp Árpádtetőt mondanám. Szeretem, és jól ismerem, reméljük, hogy jól is tudunk rajta leszaladni Szabolccsal, akinek ez a hazai versenye lesz.

Kovács Szabolcs:

Nagyon várom, mivel hazai verseny és a tavalyi évben volt szerencsém előfutóként menni ezen a futamon egy Ladával, Steiner Zoltánnak navigáltam, ami egy óriási élmény volt. Az idei év természetesen kicsit más, hisz egy jóval erősebb autóban diktálom az itinert. Tesztversenyként fogjuk fel a Baranya Kupát, de több riválisunk is itt lesz a 3-as kategóriából, ebből kifolyólag komoly versenyre számítok és biztos figyelni fogjuk az ellenfelek időeredményeit. Nem fogjuk túlzott módon feszegetni a határokat, hisz új motor van az autóban és nekünk is vissza kell szokni az aszfaltra. Jóval gyorsabb lesz szerintem, mint a murva, a Kassa Rallye-ra készülünk a mostani hétvégén.

Budavári - fotó: hivatalos sajtóanyag

Budavári – fotó: hivatalos sajtóanyag

Jók a mecseki pályák, én nagyon szeretem ezeket a szakaszokat. A mostani két gyors közül nem tudnék választani egy kedvencet, mind a kettő rettenetesen tetszik!

Megpróbáljuk a lehető legjobban feldolgozni a pályákat, én megpróbálom a lehető legjobban visszaadni azt Zolinak, amiket felírtunk, a legjobb ritmusban. Ha jó a hangulat az autóban, akkor az az eredményen is látszani szokott.

– Mamprobi Média -”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .