2014. augusztus 6. szerda

Kondella Péter – Szilassy Arnold bíznak a további sikerekben

Kondella Péter – Szilassy Arnold bíznak a további sikerekben

A Kondella Péter és Szilassy Arnold duó is indul a hétvégi STEFANI Baranya Kupa 2014-en és bíznak a Székesfehérváron megkezdett sikereikben.Bízzunk benne, hogy így is lesz.
Következzék a hivatalos sajtóanyag.

“SOLID RACING TEAM – STEFANI Baranya Kupa 2014
Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type R

Igen nagyot dobbantott a júniusi Székesfehérvár Rallyen Kondella Péter és Szilassy Arnold azzal, hogy rallye2-es debütálásuk során rögtön megnyerték az N csoportot és az N/3 kategóriát. A SOLID Racing Team Honda Civic Type-R-rel versenyző alakulata hozná ezt a „sikerformát” a következő megmérettetésre is, ami a STEFANI Baranya Kupa 2014 lesz.

Kondella Péter: A fehérvári sikerek után – de nem elbízva magunkat – gőzerővel készülünk a soron következő megmérettetésre, a STEFANI Baranya Kupára. Számunkra a versenyhétvége a pénteki, hivatalos teszttel kezdődik majd, ahol igyekszünk minél jobban visszarázódni a kocsiba és feleleveníteni a versenyzés emlékeit.

Kondella-Szilassy páros a Székesfehérvár Rallye 2014-en

Kondella-Szilassy páros a Székesfehérvár Rallye 2014-en

Vitathatatlan, hogy a Pécs és környéki pályák az ország legjobb rallyszakaszai.Körülbelül 8-10 évvel ezelőtt már mentem ezeken a pályákon, de akkor még a versenyautó jobb oldalán foglaltam helyet. Kíváncsian várom tehát, hogy mennyit változtak a szakaszok, hogyan fogom megélni a rajtuk való száguldozást a kormány mögül. Elméletben már készültem egy kicsit a futamra, hiszen több belsőkamerás felvételt is megnéztem. Igazán tempós részekkel vannak teletűzdelve a szakaszok, ami nekünk illetve a Hondának csak kedvezni fog. Bizakodva nézek a hétvége elé, remélem, hogy minél többet ki tudunk majd hozni a teljesítményünkből. Célunk a cél, de ha már beértünk, akkor jó lenne, ha az N csoport illetve az N/3 kategória élén intenének le minket, az abszolút értékelésben pedig szeretnénk beférni a top10-be.

Szilassy Arnold: Nagyon várjuk már a versenyt. Elég rég volt már az előző aszfaltos megmérettetés. Többször említettük, hogy mi nem indulunk murvás versenyeken – ergo innentől ott leszünk minden megrendezésre kerülő futamon, folyamatos lesz a versenyzésünk. Alapból kimaradt már három megmérettetés, így abból próbálunk főzni, ami maradt számunkra. A bajnokság szempontjából ez hátrányosan érint minket, de még így is próbálunk minél feljebb kúszni a rangsorban.

Idén először mondhatjuk el, hogy közvetlenül a verseny előtt lesz egy tréningünk: a hivatalos Pirelli teszten veszünk rész. Reméljük, hogy maximálisan kamatoztatni tudjuk majd a megszerzett tapasztalatokat a hétvége folyamán. Jómagam már többször is megfordultam az ORB pályáin, így a mostaniakon is. Az, hogy ez mennyit dob hozzá a teljesítményünkhöz, majd kiderül. Mindenesetre célom, hogy rendesen meghajtsam Petit – a győzelem reményében.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.;

FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; BEASTvision; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; HETECH TREND; Honda ÉLES; Innovitas Közhasznú Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; MICRO-TOP Távközlési Kivitelező és Tervező Kft.; Olasz és Társai Bt.; Pannon Tobacco Kft.;

PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; Truck Parts Impex Kft. – www.webkamion.hu; Visiophone Kft. – www.eropolis.hu; V4 Transport Szállítmányozási Kft.; Büttner Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com; Facebook: https://www.facebook.com/solidracingteam”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .