2015. január 6. kedd

Szilveszteri hangulat a Bakó Rally Teamnél

Szilveszteri hangulat a Bakó Rally Teamnél

Remek hangulat uralkodott a Szilveszter Rallyen a Bakó Rally Teamnél, amiről Bakó Laci számolt be.
Tiba Anita interjúja következik.

Király volt minden

Reménykedett a Bakó Rally Team a Szilveszter Rallyn, hogy a képlet a fejben már jól összeállt, és szerencséjük is volt, mert tényleg minden a tervek szerint haladt. A méregzsákokat tesztelték, autóztatás megtörtént, mindenki elégedett volt mindennel, és mind a négy Citroen C2R2 célba ért. Hogy mi mást kérhetett volna Bakó Laci csapatvezető?! Szerintem semmit, de elmondja ő a véleményét.

A verseny előtt beszélgettünk arról, hogy lesz-e pánik?
– Na, kérlek szépen, mint ahogy mondtam a futam előtt, a végén már többet tudok mondani. És lám, tényleg így van. Ha emlékeztek azt mondtam kicsit több alsógatyával készülünk a versenyre, ha berosálnánk a sok teendő miatt, de ha hiszitek, ha nem, nem volt rá szükség. Ez nem azt jelenti, hogy most arcoskodunk, hogy milyen király volt minden, mert azért kicsit összekapta magát mindenki, és rohadtul elfáradtunk estére…de várjál csak, ettől függetlenül minden király volt. Megcsináltuk, és ez überkirály érzés volt, és még most is az.

Akkor ez azt jelenti, hogy a koordinálás egyben volt, és minden versenyzőpáros elégedetten távozott?
– Ez azért nem ilyen egyszerű, hogy igen és kész. Azért nem, mert volt, hogy a csapat összes tagja más irányba szaladt, gumiztatni, újra gumiztatni…visszagumiztatni, de tőlünk telhetően teljesítettük a rali párosaink összes kívánságát. Ilyen ez a popszakma. Napközben jólesően elfáradt mindenki, este egy jó csapat buliban vettünk részt, ahol kicsit leeresztettünk, majd pár óra pihenést követően újra felspanoltuk magunkat. Szóval szerintem a körülményekhez képest megoldottuk a problémákat, és mindenki tudta a dolgát. Néha annyi ember volt a boxban, hogy azt sem tudtuk ki kivel van, de nagyon jól alakult tényleg minden.

A verseny előtt azt üzented a srácoknak, hogy annyi a dolguk, hogy nyomják neki…megtették? Elégedett vagy a méregzsákokkal, és a versenyzőkkel?
– A srácok gondolom nem attól féltek, hogy be lettek fenyítve, hogy nyomni kell nekik…bár ki tudja. Nem…dehogy. Egyszerűen négy olyan párosról beszélünk, akik szerintem mind maximalisták és a lehető legjobbat akarták kihozni magukból, ami szerintem sikerült is, mivel akik először ültek a C2-ben is odatették magukat. Minket mindig büszkeséggel tölt el már az is, mikor egy pilóta és navigátora vidáman és elégedetten szállnak ki az autóból, mert az már fél öröm…a többi meg rajtuk múlik a következő gyorson. De szerencsére, ahogy észrevettük a nagy sürgés-forgás közepette mindenki így érkezett be a boxba…vigyorogva. Úgyhogy természetesen elégedett vagyok az autókkal, és a srácokkal is. Ügyesek voltak…de hát én tudtam ezt.bako_szilveszter

Az idei évet lezártátok ti is. 2015-ben folyt. köv.?
– Igen, jól mondod. Mi is, és a versenyzőink is már ezerrel a 2015-ös évre koncentrálunk. Jövőre is a lehető legtöbb versenyen szeretnénk megmérettetni magunkat, autóinkat, és versenyzőinket, és ehhez még van pár hónap, hogy mindenki összekapja magát…és indulhat újból a mandula. Addig is Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek, és találkozunk hamarosan.

Köszönet a támogatásért: OMP Autóház Kft.; Medipost Kft.; UK Geotherm Kft.; Szinkron Kft.; Ju-Fo Kft.; Palker Papír Kft.; Cezár Tours Kft.; Hajdú-Service Kft.; Malompark Bevásárlóközpont; Folkem Kft.; László Racing Kft.; Gekon sro.; Alfa Szerszámcentrum Kft.; Józsa Gumi Kft.; Linett Bútor Kft.; presztizssport.com; Móré Viktória ügyvéd;.

Szöveg és fotó: Tiba Anita”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .