2015. május 12. kedd

Szőke Ákos és Mókus showja

Szőke Ákos és Mókus showja

Szőke Ákos – gymkhana EB futam győztes – és Mókus – Herczeg Balázs, stunt rider – szórakoztatta a közönséget az V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyen.
horváth Juditnak mesélt a napjáról és a következő állomásról Szőke Ákos.

A stunt rider hazai, koronázatlan királyával közös produkció

Szőke Ákos – BMW E30
V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Verseny, 2015. május 9.

A taszári EB futamgyőzelem után rögtön meghívást kapott Szőke Ákos. Az V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyen vendégeskedett a váci pilóta és csapata, s a visszajelzések szerint ott is maradandót alkotott. Ákos ráadásul nem is egyedül, hanem a stunt rider sportág hazai, koronázatlan királyával, Herczeg Balázzsal, alias Mókussal koptatta az aszfaltot a május 9-ei rendezvényen. Pihenni azonban most sincs sok ideje a gymkhana tehetségnek: május 16-án már Rétságon, a III. Extrém Napon autóztatja majd meg a bátor jelentkezőket a BMW E30-cal.mokus_szoke_akos1

Szőke Ákos: Örömmel fogadtam el Merencsics Árpád és szervezőtársainak a meghívását az V. Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyre. Az eseményen egyszerre két feladatom is volt: 0-s autóként a szlalomosok mezőnyét vezettem fel, valamint a futamok közötti szünetekben a stunt rideres Mókussal szórakoztattuk a nagyérdeműt.
Ez volt az első alkalom, hogy Mókussal közös műsort adtunk elő. Mivel nem volt alkalmunk a gyakorlásra, ezért az első kört szántunk tapogatózásra, de úgy érzem, már ott is jól együtt tudtunk működni. Mókus nagyon profi, teljesen stabil, megbízható partner volt, rögtön egymásra tudtunk hangolódni. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak: a közönség és a szervezők is hatalmas szeretettel fogadtak minket, valamint vastapssal köszöntek el tőlünk a produkciónk végén.
Nagyon hangulatos volt a hétvégi rendezvény, egy gyönyörű városban, hálás közönség előtt. Ez úton is köszönöm a meghívást és a lehetőséget Merencsics Árpinak, Kakas Arnoldnak és Kőváry Barnának! A csapatomnak pedig köszönöm, hogy most is kiváló munkát végeztek! Ha a jövőben is úgy alakul, szívesen visszatérek ide, hogy a somogyi közönségnek egy kis látványt nyújtsak.mokus_szoke_akos2
Addig is megyünk tovább, a következő szereplésünk helyszíne Rétság lesz, május 16-án. A III. Extrém Napon fogunk vendégeskedni, ahol az Extrém Enduro Országos Bajnokság soron következő fordulóját is megrendezik, valamint különböző programokkal – például rendőrmotoros, BMX flatland, stunt riding bemutató – várják majd az érdeklődőket. A bátor jelentkezők mellém is beülhetnek majd egy-egy körre a gymkhana taxi keretein belül.
Merencsics Árpád: Valami elképesztő produkció volt az, amit Mókus és Szőke Ákos összehozott nekünk erre a rendezvényre! Rengeteg embert mozgósítottak meg, és hatalmas élményt nyújtottak. Úgy gondolom, Magyarországon – de legalább is a régióban biztosan – egyedülálló műsort mutattak be Nagyatádon, ahol a gymkhanás és a stunt rideres, vagyis az autó és a motor összhangban mozgott együtt, koptatta az aszfaltot. Szeretnénk a jövőben is ilyen extra produkcióval elkápráztatni az érdeklődőket, ezért bízom benne, hogy Mókust és Ákost is vendégül láthatjuk máskor is a Nagyatádi Tuning Találkozó & Szlalom Versenyen!mokus_szoke_akos3

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: RAIKER, Budatel, TT.risk, Václámpa.hu, Váckonyha.hu, Szőke és fiai ácsmunkák, Balu gumi, Klímatti, Realsys.hu, Viczián István építőipari vállalkozó
Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .