2015. május 14. csütörtök

Cered Rally: Gecs Máté kölcsönnavigátorral

Cered Rally: Gecs Máté kölcsönnavigátorral

…méghozzá nem is akárkivel, Földi Nikivel teljesítette a a versenyt!
Erről és sok más témáról Krizsán Zoltán faggatta Mátét.

Amit vártam, beigazolódott

A LiveWire Rally Team pilótája Gecs Máté, kölcsönnavigátorával, Földi Nikivel teljesítette a Cered Rally-t, mely a MARB Északi régió 3., Nyugati csoport 1. futama volt. A csapat nevéhez fűződő LiveWire Energy cukorka és ital segített párosunknak, hogy végig maximálisat hozzák ki magukból!

Milyen is volt a közös munka Nikivel, arról Mátéval beszélgettünk:
Hogy tetszett a pálya most a másik irányból is?
Nyugodtan állíthatom, hogy mindkét irány fantasztikus élményt nyújt, hasonlóan nagyszerű gyorsaságit lehet teljesíteni a pályán. Nekem valamiért a Zagyvaróna-Cered irány volt a szimpatikusabb, azon sikerült mindig egy kicsit felszabadultabban kocsikázni.Gecs_Ceredbesz(1)

Milyen volt Nikivel a közös munka?
Niki profi, ezt most is bebizonyította. Abszolút partnerként tudtunk együttműködni, olyan volt vele a közös munka, mintha évek óta együtt mennénk. Hibamentes navigálást kaptam a versenyen, amit ezúton is köszönök neki. És irigy vagyok Andrisra (Ferjáncz), hogy ilyen profi navigátora van. 🙂 Gecs_Ceredbesz(5)

Erős ellenfelek voltak a helyi menők?
Nagyon. Hihetetlen űridőket autóztak, rutinos pilóták. Ők igazi mérceként szolgálnak a 25-ös BMW-sek között, de még az abszolút értékelésben sem vallottak szégyent. Ezért nem is hiszem, hogy lenne okom panaszra. Ezt vártam a verseny előtt is, be is igazolódott.

Hogy viseltétek az időjárás viszontagságait?
Én valahogy vágytam arra, hogy esős verseny legyen, viszont az, hogy fél óránként váltakozott a zuhogó eső – napsütés kombináció, az elég idegőrlő volt. Az első gyorsasági vizes körülményei majdnem megvicceltek minket, a többi viszont félig száraz, félig nedves szakaszok voltak. Azokkal már minden rendben volt.

Az idei következő állomása mi lesz?
Június 20-21-én Vác mellett a Kismaros – Kóspallag – Márianosztra szakaszon lesz a következő futam az Északi-régió Nyugati bajnokságában. RTE-s években már versenyeztem ezen a szakaszon pár alkalommal, szóval ismerős terep következik, ami szintén nem rossz pálya.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért: Vitex Plus s.r.o., LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGIs.r.o., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft.

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán; Tel.: 06-30-505-20-89; E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .