2015. május 15. péntek

ISEUM Rally: Erdélyi György és Dredán György Suzukival

ISEUM Rally: Erdélyi György és Dredán György Suzukival

Egy “gyors” autócsere és irány Szombathely – akár ezt is mondhatnánk, Erdélyi György és Dredán György új autójával kapcsolatban, de ez nem lenne pontos.
Lakati Anettel beszélgetett Erdélyi György az autó cseréről és a szombathelyi versenyről.

Szombathelyen Suzukival

A North Racing versenyzőpárosa Erdélyi György és Dredán György péntek reggel elindul nyugat irányába és meg sem állnak Szombathelyig, ahol vár rájuk a hétvégi ORB, Historic és Rally2-es bajnokság következő állomása az ISEUM Rally 2015. A már régóta kiszemelt gépet is végre megszerezték, így már teljes a csapat.

Erdélyi Gyurival beszélgettem a tervekről:
Bevált a hétköznapokban ez a Swift és azért akartál már versenyre is egyet?
Igen, nagyon megszerettük Erikával ezt a Suzuki Swiftet, nálam sokat kibírt már és nagyon régóta gondolkoztam rajta, hogy versenyre is egy ilyen gépre lenne szükségem. Most végre sikerült. Az igaz, hogy a Citroen Saxo-ban is bíztam, de nem tartott vele sokáig a barátság.

Akkor most teljes a csapat Gyurkával és a Suzukival?
Természetesen, ennél jobbat nem is kívánhatnék. Gyurkával mindig nagyon jó a hangulat és nagyon jó vele együtt dolgozni, tudod könnyű olyannal, akit már úgy ismersz, mint a tenyeredet. Erdelyi_ISeumbeh(5)

Mit lehet tudni a Suzuki Swiftről?
Fehér…. Na jó, csak viccelek, 1.3-as motor duruzsol benne. Nemrég lettünk kész vele, a dekor is friss rajta. Pár kilométert már megtettem vele, de majd a gyorsokon hétvégén kiderül. Igaz, nem kímélem a járgányt, hogy elsőre máris egy murvát terveztem be. Ha itt kibírja, mindenhol el fog menni. Ezúton is szeretném megköszönni Fodor Krisztiánnak a gyors segítséget, hiszen az alap felszerelést, a murvagumit neki köszönhetem. Erdelyi_ISeumbeh(2)

Mi a terv a hétvégén?
A célba érés mindenképpen. Szeretném, hogy most minden tökéletesen működne. Ahogy néztem Swift-tel és Skodával fogok küzdeni az A5 kategóriában. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesít a gép versenykörülmények között. Erdelyi_ISeumbeh(6)

Köszönöm a riportot és sok sikert nektek!

Támogatók: Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása; Art Deko Line Kft. – A szín vonala; Formula – Autósportmagazin; Ωmega Transz Kft.; Olajszer-Tech Kft.; Hauser – Kerékpár Magyarország; Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat!; PRINT Profi; KZ Invest Kft.; North Racing; Kovács Daru Kft.; Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt; IEJ Zrt. – Így élj jobban;
Sajtó: Lakati Anett; Tel.:06-30-610-68-32; E-mail: lnettike@hotmail.com”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .