2015. október 27. kedd

Halloweenen jártunk Töröcskén

Halloweenen jártunk Töröcskén

Hétvégén Töröcskén a falu apraja-nagyja bizony Halloween alkalmából (kissé korábban, mint a hivatalos október 31.) összejött egyet mókáznia Közösségi házban.

Volt ott minden, ami a kicsiket és a felnőtteket is lekötötte és kellőképpen jól érezhette magát egy szép vasárnap délután-este.
Tökfaragással kezdték a kisebbek, amihez a szülők, majd felnőtt csapat is csatlakozott, innen a Közösségi házban folytatódott a program, amikor sötétedni kezdett és már mindenki végzett a faragni valóval.
Kellemes teázás mellett kézzel készíthettek mókás figurákat, majd a tökfaragás lezsűrizése és a jelmezverseny eredményhirdetése következett.
Ezt követően még az egész csoport – barátok között is minimum 50 főről van szó – elsétáltak a faluban egy kis cukorkát gyűjteni.

A saját véleményem az, hogy egy ilyen közösségi élményt kár volt kihagynia bárkinek és csak javasolni tudom, hogy a legközelebbire feltétlenül látogasson ki mindenki – minden töröcskei rendezvényre.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 49 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .