2015. december 8. kedd

Csillagtestvérek éjszakája

Csillagtestvérek éjszakája

advent_kaposvár2014_206

“2015. december 13-án vasárnap este 19h-kor immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a Csillagtestvérek éjszakáját. Ez alkalommal gyermeküket vesztett családok gyújthatják meg az emlékezés gyertyáját. Gyermek természetesen nem kizárólag a 18 év alattiakat jelenti, hiszen a szülőnek felnőtt korú gyermeke is gyermek. Nem csak a családtagokat, hanem a barátokat és ismerősöket is szeretettel várjuk remélve, hogy segítséget nyújthat így az ünnepek közeledtével, mert hisszük, hogy együtt mégis könnyebb.
A mécseseket pillangó alakban helyezzük el, hiszen a lepke a fájdalommentes halál szimbóluma. Így jelezzük, hogy ha már menni kell, legalább fájdalommentesen búcsúzzanak a lelkek.
Hozzon mindenki magával tollat, mert papír lepkéket is szétosztunk, melyeken üzenni lehet a „távol levőknek”. Az üzeneteket léggömbök továbbítják majd.
Szeretnénk, ha mindenki eljönne, akit érint, ezért kérem, továbbítsátok az üzenetet!
Köszönöm!” – a szervezők

Mint emlékezetes, a Sportkult tavaly is résztvevő volt, épp úgy ahogy idén is. Kérünk mindenkit, hogy emlékezzen a megjelentekkel közösen.

Az esemény ITT érhető el a facebookon. Csatlakozunk mindannyian.

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .