2016. január 10. vasárnap

Gondolat Bonbonok: „Vasököl és Vasakarat“

Gondolat Bonbonok: „Vasököl és Vasakarat“

A mostani este címe „Vasököl és Vasakarat“ és mindkét vendégem tökéletes példája annak, hogy a céltudatosság, a kitartás és a kőkemény munka milyen eredményekre képes. Kropkó Péter 51-szeres Ironman, 13 világkupa győzelemmel, 12 magyar bajnoki címmel, az IRONMAN 70.3 Budapest középtávú triatlonverseny szakmai vezetője és Kovács Koko István Olimpia-, Világ- és Európabajnok ökölvívó mindketten a vasakarat és a küzdés példaképei, akik sportpályafutásuk során számos alkalommal bizonyították, akkor is található üzemanyag a tankban, amikor már mindenki azt hitte, hogy kifogyott. Két olyan kiemelkedő sportember, akik sikeres sportpályafutásukat követően képesek voltak megújulni, új sikereket elérni és később a sport területén is új célokat megfogalmazni és elérni azokat is.

Mitől vasember egy igazi Ironman? Honnan meríthetünk erőt a kitartáshoz és ahhoz, hogy egy hatalmas pofon után se csüggedjünk el? Igaz-e, hogy az ökölvívás az a sport, ahol a győztest is mindig megverik? Mekkora munka fekszik egy-egy Ironman versenyre, vagy boxmérkőzésre való felkészülésben és miért fontos, hogy le tudjuk győzni saját magunkat? Fejben dől-e el minden és mekkora szerepe van a taktikának? Mit tudunk tanulni, majd felhasználni az üzleti életben az egykori sportsikereinkből? Az egyéni siker is csapatmunka eredménye-e?

Sok kérdés, két olyan kiemelkedően sikeres férfihoz, akik legalább annyira színes és sokoldalú egyéniségek, mint amennyire kőkemények és céltudatosak.

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is – egy applikáció által – nyugodtan felteheti a sajátjait is és közben olyan történeteket hallhat, amelyek megváltoztatják életét! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé – Gondolat Bonbonról – nem is beszéltünk!

Tartson Csutka Istvánnal és vendégeivel, hogy feltölthesse lelkét az új esztendőben is!

gondolat_bonbonok_január

A képre kattintva a rendezvény facebook eseményére (és további információkhoz) jut.

Jegyek a Madách Színház pénztárában, az Allee- és az Aréna Bevásárlóközpont jegyárusító pultjainál és online a jegy.hu-n. (http://www.jegy.hu/program/gondolat-bonbonok-60994)

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .