2016. március 19. szombat

Nőnap a Bodri Birtokon – gasztronómiai élményeink

Nőnap a Bodri Birtokon – gasztronómiai élményeink

Bodriék idén is méltóképpen köszöntötték fel a hölgyeket Nőnap alkalmából, egy kedves rendezvénnyel, ahol is mindenkinek a felhőtlen kikapcsolódás és a gazdag gasztronómiai élmény volt a “feladata”.
Mindezt könnyen tehették a résztvevők, hiszen Makk Norbert étkei és a Bodri borok elegendő garanciák erre – a birtok és a pince gyönyörűsége mellett.

Lássuk is mi várt minket!
A menüsor szerintem mindenki számára barátságosra sikerült, bárki ízlésre kedvére tudott választani.
Lássuk, mik is voltak ezek: a leveseknél tamarindos galamb raguleves, és a philadelphia sajtkrém leves közt mérlegelhettek a vendégek.
bodri_nőnap_12
Ezt követte a főételek négyese: a pisztáciával és asztalt cseresznyével töltött csirkecomb rolád brokkoli felfújttal, a jázminteán füstölt kacsamell, basmati rizzsel, a citromos, vajas borjúragu házi papardellével és a laposhal tekercs Szent Jakab kagyló moussal töltve, articsókapürével.
bodri_nőnap_20
A desszertek természetesen feltették az i-re azt a bizonyos pontot, hiszen tiroli túrós rétes vanília öntettel, illetve faluhelyi álom pohárban volt.
bodri_nőnap_21

A fogások mellé természetesen a pincérek a megfelelő Bodri borokat, esetleg pálinkákat ajánlották, majd sürögve-forogva az asztalokra is tették azokat.
Aki a fentiekből bátran választott és nyugodtan végigcsipegette, az némi rápihenéssel a táncparketten mozoghatta le a bevitt kalória egy részét a Fun Boys zenekar élőzenés műsorára.

Aki idén kihagyta eme alkalmat, az se keseredjen el, idén még több Bodri Birtokos rendezvény is lesz, de a hét minden napján is sok szeretettel várják a látogatókat Faluhelyen.

…és most a Bodri Nőnap teljes képsorozata következzék:

Aki komolyabban érdeklődne a Bodri Birtok iránt, annak javaslom a weboldaluk felkeresését (IDE kattintva érhető el).

További Szekszárd és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .