2019. december 7. szombat

WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod – december 8./15./22.

WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod – December 8. 15. 22.

WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod - Nyugi, még időben vagy!
WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod – december 8./15./22.

Időpont: 2019.12.08. 15. 22. (Nyitva tartás: 10 – 18h)
Helyszín: Millenáris B csarnok, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A belépés 500 Ft, amely levásárolható. Részletek a wamp.hu oldalon érhetők el.

Decemberben 8-án startol a WAMP karácsonyi vásársorozata a Millenárison. Magyarország legnagyobb design vására ezúttal is három alkalommal – december 8. 15. és 22-én – várja azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről.

Mindhárom alkalommal több mint 200 designer munkáiból válogathattok, a vásárlásban pedig közvetlenül az alkotóktól kérhettek tanácsot. A bőséges tervezői kínálat mellett, gasztronómiai finomságok, workshopok és gyereksarok is vár rátok.

December 8-án és 22-én a slow design jegyében a VISU.visualplayground tervezője tart workshopot, ahol megismerkedhettek a mintatervezés és a pecsétkészítés technikájával. Az eseményen mindenki elkészítheti a saját személyes pecsétjét és egy egyedi ajándéktárgyat is, amit be is csomagolhat. A programhoz a pecsétek, a mintasablonok és az összes alapanyag biztosított. A workshop során a WAMP tervezőitől vásárolt ajándékokra kézzel printelt díszcsomagolás is készíthető, de saját részre is lehet nyomdázni személyre szóló papírtáskákat, csomagolópapírt. A workshop előzetes regisztrációhoz kötött, bővebb részletek ezen a linken: https://www.facebook.com/events/2504427842987265/

December 15-én a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum tart workshopot, ahol hazai képzőművészekkel közösen alkothattok. A résztvevők – felnőttek és kicsik egyaránt – játékos formában ismerkedhetek meg a kreativitás, a művészi gondolkodás és az alkotás folyamatával, a készített tárgyakat pedig ajándékként vagy saját otthoni dekorációként használhatjuk.

A gyerekekkel érkezőknek kiváló programlehetőség lesz a Pozsonyi Pagony, Magyarország legnépszerűbb gyermekkönyvkiadója és könyvesbolthálózata által biztosított gyereksarok, ahol számtalan gyermekkönyv, minőségi játék és kifestő kap helyet. A Pagony kiadóként elsősorban kortárs magyar szerzőkkel és illusztrátorokkal dolgozik, de külföldi könyveket is bemutat, a könyvekhez pedig egyre több készségfejlesztő és szellemes játék is készül a gondozásukban. Mindhárom karácsonyi alkalommal megtaláljátok őket nálunk.

A WAMP nem csak a hazai tervezőket, de a jó ügyért küzdő civil szervezeteket és oktatási projekteket is támogatja. A karácsonyi vásárokon többek között helyet kap a Nem Adom Fel Kávézó és Étteremt is üzemeltető Nem Adom Fel Alapítvány, amely a társadalom hátrányos helyzetű tagjait – fogyatékos személyek, tanulásban akadályozottak, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok, időskorúak – támogatja.
December 15-én a természetvédelem legjelentősebb képviselője a WWF Hungary is csatlakozik hozzánk. A hazai szervezet fő célja az élővilág és a lokális természeti értékek védelme, a környezet- és energiatudatos életmód népszerűsítése, valamint a nagyvállalatok környezettudatos szemléletmódjának fejlesztése. Idén karácsonykor a WAMP-al közösen az ötletes ünnepi alternatívák és cellulózmentes csomagolások használatára buzdítanak mindenkit.

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) és a Közgazdasági Politechnikum diákcégei közül is többen bemutatkoznak a december 15-i vásáron. Az egyéves program során a diákok önálló vállalkozást építenek, saját terméket vagy szolgáltatást hoznak létre, így a gyakorlatban sajátíthatják el a legfontosabb vállalkozói készségeket, tapasztalatokat. Munkájuk eredményét most ti is megismerhetitek.

Idén is sok-sok gasztronómiai különlegesség közül válogathattok. Az elvihető termékek mellett a helyszínen is több finomságot kipróbálhattok a Lakatos Műhely, a Waffel Land, a Las Vegan’s, a Lepényes és a Főzdebusz standjainál, frissítő kávé pedig a Bloom Coffee és a Furgon Espresso Anywherenél szerezhető be. Lazítani a Blup! kényelmes babzsákjain tudtok a vásár területén található pihenősarokban.

Várunk mindenkit a közös ünnepi készülődésre a Millenáris B csarnokában december 8. 15. és 22-én!
Válassz magyar tervezők termékeiből idén! Döntéseddel nem csak szeretteidnek szerzel örömöt, hanem a tervezőknek is, támogatva ezzel a magyar kisvállalkozókat!

Találkozzunk decemberben a Millenárison!
További információ: www.wamp.hu

(sajtóinformáció; fotó: Sportkult.net)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .