2022. október 13. csütörtök

Vingardium in the City

Októberben a Bálnában rendezik az ősz legnagyobb sétáló kóstolóját, a Vingardium in the City-t.

Kitűnő borok, csodás budapesti panoráma, lüktető zene. A Bálnában életre kelő, új boros eseményen több, mint 20 pincészet közel 100 féle tétele vár a látogatókra. Az ország minden borvidékéről érkeznek kiállítók – képviselteti magát a villányi, a szekszárdi, az egri, a balatoni, a mátrai, a tokaji és a tolnai, valamint a határon túli, híres ménesi borvidék is. Kóstolhatunk gyümölcsborokat és egyéb borkülönlegességeket is. Az eseményen felvonul a hazai borász szakma krémje, de a nagy nevek mellett találkozhatunk kisebb, kézműves családi pincészetekkel is. Az eseményre váltott belépővel a borkedvelő közönség bármely pincészetnél kedve szerint kóstolhat.

Egy jegy=határtalan élmény – vagyis a boros standoknál a vendégek korlátlanul kóstolhatnak.

Vingardium in the City
Vingardium in the City

Különleges az esemény helyszíne is, hisz a Bálnában úgy élvezhetjük a finom borokat, hogy közben Budapest fényeit csodálhatjuk. A korábbi Vingardium események szervezői most sem engednek a hamisítatlan Vingardium életérzésből.
A BOR-ZENE-GASZTRO hármas határozza majd meg a programot. A sétáló kóstolón a borászatok mellett gasztronómiai, kiállítók, DJ, és más programelemek is színesítik az estét. Fellép Bérczesi Robi, a Hiperkarma frontembere. VÁR A BÁLNA!

Időpont: 2022. október 15. (szombat)
Helyszín: Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)
A rendezvény Facebook eseménye ITT érhető el.
Jegyek elővételben a tixa.hu-n, illetve a helyszínen válthatók – A boros standoknál a vendégek korlátlanul kóstolhatnak!

Vingardium in the City
Vingardium in the City

További programok ITT érhetők el!
Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold+kövesd a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

A kép és szöveg: sajtóanyag.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .